فناوری

فناوری‌های پوشیدنی

گجت

December 10, 2017
19:59 یکشنبه، 19ام آذرماه 1396
کد خبر: 86349

پیشگیری از مراجعه مجدد بیماران سرطانی به بیمارستان با مچ‌بند هوشمند

 
 
یافته‌های جدید پژوهشگران دانشگاه "پیتزبورگ" نشان می‌دهد که استفاده از مچ‌بند هوشمند در کاهش احتمال مراجعه دوباره بیماران سرطانی به بیمارستان موثر خواهد بود.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، براساس پژوهشی جدید، مچ‌بند "فیت‌بیت" (Fitbit) می‌تواند "ناجی زندگی" باشد.
 
مطالعات نشان می‌دهد، هر 100 مرحله‌ اضافه‌ای که برخی بیماران سرطانی پس از جراحی و تا زمان از بین رفتن تومور پشت سر می‌گذارند، امکان مراجعه به بیمارستان را تا 18 درصد کاهش می‌دهد.
 
"فیت‌بیت" ابزاری ارزان قیمت و پوشیدنی است که شمارش گام‌های کاربر و سطح فعالیت کلی وی را بررسی می‌کند.
 
پژوهش‌های گذشته نشان می‌دهند که فعال بودن می‌تواند با افزایش سلامت روحی، جلوگیری از خستگی و تقویت استخوان‌ها، به بیماران سرطانی در بهبود یافتن کمک کند.
 
همچنین پژوهش‌های پیشین نشان می‌دهند که ورزش کردن، با سالم نگه داشتن سطح هورمون که بر چگونگی تکثیر سلول‌ها موثر است، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
 
تا 50 درصد بیماران ظرف 30 روز پس از یک جراحی بزرگ برای از بین رفتن سرطان شکمی که بیماری بررسی شده در این پژوهش است، به بیمارستان بازمی‌گردند.
 
مراجعه دوباره به بیمارستان، در طولانی مدت، پیامدهای بدی برای سلامتی به همراه دارد که مرگ زودگذر از آن جمله است.
 
پژوهشگران دانشگاه "پیتزبورگ" (Pittsburgh) 71 بیمار با میانگین سنی 57 سال که مبتلا به "سرطان صِفاق"(peritoneal cancer) بودند، بین ژوئیه 2014 و اکتبر 2016 مورد بررسی قرار دادند.
 
سرطان صفاق بافتی که بین شکم، رکتوم، رحم و مثانه قرار می‌گیرد، تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
بیماران، پیش از بستن فیت‌بیت روی مچ‌شان برای از بین رفتن یک قسمت یا همه ناحیه تحت تاثیر، تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند.
 
بیماران در مابقی روزهای ماندن در بیمارستان که به طورمتوسط 12 روز طول می‌کشد، از فیت‌بیت استفاده کردند.
 
اطلاعات درباره مراجعه دوباره به بیمارستان، از سوابق پزشکی الکترونیک جمع‌آوری شد.
 
نتایج نشان می‌دهد که  فیت‌بیت از نظر آماری احتمال بستری دوباره بیماران سرطانی به بیمارستان را در 30 و 60 روز پس از جراحی، کاهش می‌دهد.
 
برای هر 100 مرحله‌ای که هر روز پشت سر گذاشته می‌شوند، احتمال مراجعه دوباره به بیمارستان، پس از 30 روز تا 17 درصد و پس از 60 روز تا 18 درصد کاهش می‌یابد.
 
پژوهشگران بر این باورند که ممکن است یافته‌های آنان به پزشکان در تشخیص بیمارانی که در خطر مراجعه دوباره به بیمارستان هستند، کمک کند.
 
این یافته‌ها در مجله "وقایع سالیانه پزشکی رفتاری" (Annals of Behavioral Medicine) به چاپ رسید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.