اینترنت و شبکه

لبه تکنولوژی

December 17, 2017
16:39 یکشنبه، 26ام آذرماه 1396
کد خبر: 86513

توسعه اینترنت لیزری به جای بالنی در هند توسط گوگل

 
آلفابت (پدر گوگل) به جای اینترنت بالنی در هند از فناوری اینترنت لیزری استفاده خواهد کرد.
 
جعبه‌های لیزر به جای بالن در ایالت اندرا پرادش هند بکار گرفته خواهد شد تا جمعیت بدون اینترنت این ایالت، صاحب نت شوند.
 
آلفابت در این پروژه از فناوری FSOC که در لابراتوار خود توسعه داده، استفاده خواهد کرد و بیش از 2000 هاب ساخته شده را برای کاربران اندرا پرادش بکار خواهد گرفت.
 
با این فناوری شکاف بین آنتن‌ها و هات اسپات وای فای از طریق لیزر پر می‌شود و این فناوری مشابه فناوری فیبر نوری، منهای کابل است.(در پروژه بالن اینترنتی، اتصالات LTE از طریق بالن ارسال شده در آسمان فراهم می‌شود.)
 
کمتر از 20 درصد جمعیت 53 میلیون ایالت اندرا پرادش به اینترنت وصل بوده و دولت محلی قصد دارد تا 2019 بیش از 12 میلیون نفر دیگر را از این طریق اینترنت‌دار کند. آلفابت برنامه توسعه اینترنت در هند برای گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمت را دنبال می‌کند.
 
واحد آلفابت ایکس اخیرا مسوول اینترنت‌دار کردن طوفان زدگان در پورتوریکو از طریق بالن شد که پروژه به خوبی جلو رفت اما حالا قصد دارد برای کاربران هندی از طرح آلترناتیوِ اینترنت لیزری استفاده کند.
 
هم زمان فیس‌بوک نیز با پهپاد غول‌پیکر Aquila در حال توسعه اینترنت 2 گیگابیت بر ثانیه‌ای در هند است تا سرویس اکسپرس وای فای خود را در این کشور رونق دهد و هم‌زمان گوگل به عنوان رقیب وارد صحنه شده تا با اینترنت لیزری، مناطق دورافتاده هند را صاحب اینترنت کند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.