رسانه‌های اجتماعی

January 11, 2018
12:48 پنجشنبه، 21ام دیماه 1396
کد خبر: 87169

تلگرام را سیاسی نکنیم

بر اساس یک تحقیق میدانی، ۷۰ درصد مردم گفته اند به علت نبود پیام رسان جایگزین به تلگرام روی آورده اند و ۶۵ درصد آنان اظهار داشته اند که چنانچه پیام رسان ایرانی مناسب در اختیار داشته باشند از آن استفاده می کنند.
 
 
به گزارش تسنیم، علیرضا شاه میرزایی کارشناس فضای مجازی گفت: تلگرام در ایران بیش از 40 میلیون نفر کاربر دارد و از 30 درصد ترافیک کل اینترنت کشور بر روی این پیام رسان است.
وی افزود: تاکنون تلگرام بطور جدی بستری برای کسب و کار در فضای مجازی نشده است.
شاه میرزایی گفت: تلگرام تنها در ایران قالب شده است اما به هیچ قانونی پایبند نیست و این در حالیست که در حدود 30 کشور دنیا مردم از پیام رسان های بومی آن کشور استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه دولت از پیام رسان های داخلی حمایت نکرد افزود: باید با حمایت از پیام رسان های بومی جایگزین های مناسبی را برای تلگرام ایجاد کنیم.
یاسر جلالی کارشناس فضای مجازی هم گفت: باید از پیام رسان به عنوان آینده زندگی ایرانیان در بستر دیجیتال نام ببریم.
وی با بیان اینکه نباید موضوع تلگرام را سیاسی بدانیم افزود: مردم از فیلترینگ تلگرام ناراحت هستند و برخورد با این پیام رسان باعث ایجاد اختلال در شبکه اینترنت کشور شده است.
این کارشناس فضای مجازی گفت: بر اساس یک تحقیق میدانی 80 درصد از مردم گفته اند اولویت اصلی شان در تلگرام ارتباط و تعامل است.
جلالی افزود: در این تحقیق 70 درصد مردم گفته اند به علت نبود پیام رسان جایگزین به تلگرام روی آورده اند و 65 درصد آنان اظهار داشته اند که چنانچه پیام رسان ایرانی مناسب در اختیار داشته باشند از آن استفاده می کنند.
وی گفت: مخاطبان این پیمایش میدانی، کیفیت، عدم امکام هک شدن و امکانات زیاد را عامل اصلی رویکردشان به تلگرام اعلام کرده اند.
جلالی افزود: می توان در فرصتی شش ماهه تا یک ساله بستر مناسبی را برای استفاده مردم از پیام رسان های داخلی ایجاد کرد.
این کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: باید قوانین لازم برای حمایت از پیام رسان های داخلی در رقابت با مشابه خارجی وضع شود پیام رسان های داخلی مورد حمایت قرار گیرند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.