رگولاتوری

February 27, 2018
10:58 سه شنبه، 8ام اسفندماه 1396
کد خبر: 88297

ستاری: در فضای مجازی خلاقیت نسبت به قدرت بدنی و نوع جنسیت برتری دارد

معاون علمی و فناوری رییس جمهور درباره نقش زنان در فضای مجازی بیان کرد: نکته ای که فضای مجازی دارد خلاقیت نسبت به قدرت بدنی برتری دارد و این به نفع زنان است.

به گزارش ایستنا؛ نشست تخصصی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توان افزایی زنان و دختران با همکاری معاونت امور زنان و خانواده و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از سازمان های زیرمجموعه این وزارتخانه در محل سالن همایش های شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار شد.
در این نشست سورنا ستاری معاون علمی فناوری رییس جمهوری بیان کرد: در ابتدای انقلاب 170 دانشجو داشتیم و ورودی دانشجویان زمان انقلاب 20 درصد را زنان تشکیل می دادند، امروز ما چهارو هفت دهم میلیون دانشجو داریم و 53 درصد آن ها زنان هستند.
ستاری افزود: امروز ما از نظر تعداد دانشجو کشور سیزدهم دنیا هستیم و در حال حاضر خروجی دانشگاه ها 49 درصد بانوان هستند.
وی همچنین بیان کرد: در حوزه کسب و کار ابتدا سوال اصلی ما این است، چرا سیلیکون ولی در آمریکا است؛ جواب این سوال این است که ما زیست بوم آن را نداریم و زیست بوم پول نیست، ما به همین دلیل از روز اول در معاونت علمی به دنبال این زیست بوم بودیم.
معاون علمی ریاست جمهور خاطرنشان کرد: بخش خصوصی باید در این حوزه سرمایه گذاری کند زیرا امروز استارت آپ های حوزه ارتباطات هفته ای 10 درصد رشد دارند و این تمام خواسته یک بخش خصوصی است.
وی افزود: به دلیل نداشتن اکوسیستم لازم برای حضور بیشتر زنان در حوزه ارتباطات متأسفانه بانوان جایگاه ویژه ای را نتوانستند به دست بیاورند؛ اما با این حال  12 درصد شرکت های دانش بنیان دارای مدیرعامل زن هستند و این خود یک الگو سازی است که نقش بانوان را در این حوزه نشان می دهد.
سورنا ستاری بیان کرد: در حال حاضر این اکوسیستم ما باید تغییر کند زیرا این اکوسیستم فضای مناسبی را برای کارآفرینی یک زن در جامعه ما ایجاد نمی کند.
وی افزود: مشکل بانوان در بحث کار آفرینی اثبات شدن به جامعه ما است که متأسفانه این اثبات نسبت به مردها دیر اتفاق می افتد و گاهی اتفاق نمی افتد.
ستاری درباره حضور زنان در فضای مجازی تأکید کرد: نکته ای که فضای مجازی دارد خلاقیت نسبت به قدرت بدنی برتری دارد و این به نفع زنان است، این حوزه جایی است که می توان آن زیست بوم مناسب را ایجاد کرد.
وی همچنین بیان کرد: امروز 55 درصد فارق التحصیلان کامپیوتر ما زنان هستند، البته این انگیزه در دولت وجود دارد که نقش زنان بیشتر شود و امروز رسیدن به جایگاه مناسب راحت تر از گذشته است و این به دلیل فضای ایجاد شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.