امینت

تلفن همراه

گوشی

March 2, 2018
18:45 جمعه، 11ام اسفندماه 1396
کد خبر: 88367

بهترین نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس برای اندروید

اگر روی تلفن هوشمند یا تبلت اندرویدی خود نرم‌افزار آنتی‌ویروس ندارید، ممکن است اپ‌های مخرب یا سایر بدافزارها دستگاه شما را آلوده کنند. ما در این مقاله شما را با بهترین اپلیکیشن‌های آنتی‌ویروس سال ۲۰۱۷ که برای تلفن‌های همراه قابل دسترس است آشنا می‌کنیم.
 
 
روش انجام آزمایش
AV-TEST آزمایشگاهی مستقل در آلمان است و هر دو ماه یک‌بار اپ‌های امنیتی مهم اندروید را بر اساس توانایی‌شان در تشخیص بدافزارهای روز صفر (zero-day) و سایر تهدیدهای به‌روز رده‌بندی می‌کند. به دلیل وجود تناقض بین نتایج هر آزمایش و آزمایش بعدی، بهتر است به نتایج یک ‌سال گذشته توجه کنید.
 
گوشی استفاده شده در این آزمایش Samsung Galaxy S8 با اندروید 7 (Nougat) است. همچنین برای بررسی تاثیر اپ‌های امنیتی روی عملکرد کلی ابزارها، اپلیکیشن مقایسه‌ای (Benchmarking app) Geekbench 6 را روی گوشی نصب کردیم. سپس اپ Geekbench 6 را سه بار اجرا کردیم: 1- قبل از نصب آنتی‌ویروس، 2- پس از نصب یکی از آنتی‌ویروس‌های مورد بررسی و 3- زمانی که اپ در حال اسکن کامل دستگاه بود.
تعداد ویژگی‌های هر اپلیکیشن و میزان سودمندی هر یک ، ویژگی‌های پولی، واسط کاربری و فرآیند نصب هم از جمله مواردی بودند که مورد ارزیابی قرار گرفتند.
 
در ادامه نتایج به‌دست‌آمده را مشاهده می‌کنید:
 
1. آنتی‌ویروس Bitdefender Mobile Security (بهترین گزینه پولی)
اپ امنیتی اندروید Bitdefender تقریبا محافظتی بی‌نقص در مقابل حمله بدافزارها ارائه می‌کند، تاثیر کمی روی عملکرد دارد و ابزارهای قدرتمندی برای محافظت از حریم خصوصی دارد. اما این اپ برای اسکن‌های دوره‌ای هیچ زمان‌بندی‌ای ندارد و نسخه رایگانی از آن در دست نیست. اپ مجزای Bitdefender Antivirus Free برای اندروید صرفا بدافزارها را اسکن می‌کند ولی هیچ اقدامی برای از بین بردن آن نمی‌کند. با وجود این با پرداخت 15 دلار در سال برای هر ابزار، می‌توان گفت Bitdefender Mobile Security آنتی ویروس پولی مقرون به صرفه‌ای است.
 
2. Norton Mobile Security (بهترین گزینه رایگان)
Norton Mobile Security محافظتی عالی در برابر بدافزارها ارائه می‌کند. ویژگی‌های مسدود کردن تماس و پیامک، تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات تماس‌ها و عملکرد عالی ضدسرقت برای تمامی کاربران رایگان است. قیمت نسخه Premium سالانه این اپ به 25 دلار کاهش یافته است و حداکثر از 10 ابزار محافظت می‌کند. بهترین ویژگی پولی نورتون، App Advisor است که اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای نصب‌شده را برای یافتن ریسک‌های امنیتی و حریم خصوصی در فروشگاه Google Play بررسی می‌کند. همچنین، مدیریت کلمه عبور و قفل کردن اپ‌ها هم از محصولات خوب این شرکت است، که هر دو اپ‌های مستقل و رایگان هستند.
 
3. Avast Mobile Security
Avast Mobile Security از پر امکانات‌ترین اپ‌های امنیتی اندرویدی در بازار است. اپلیکیشنی همه‌کاره که شامل محافظت از حریم خصوصی، کلاینت VPN و سفارشی‌سازی فهرست سیاه است. اما با وجود آن‌که محافظت Avast در برابر بدافزارها بهبود یافته، به ‌نظر می‌رسد بعضی از توابع ضدسرقت عالی آن درست کار نمی‌کند و ویژگی مسدودسازی تماس آن هم به‌ندرت کار می‌کند.
 
4. CM Security Master
نسخه پولی جدید CM Security که 36 دلار در سال هزینه دارد، یک کلاینت VPN نامحدود را به قابلیت‌های خود اضافه کرده است و آگهی‌های تبلیغاتی طرف ثالث را مسدود می‌کند. اما باقی ویژگی‌های آن در اپ‌های دیگر هم وجود دارد؛ ویژگی‌هایی مانند اسکنر شبکه، رابط کاربری آسان، قفل کردن اپلیکیشن‌ها و مسدودکننده تماس‌ها در سایر اپلیکیشن‌های امنیتی هم وجود دارد. در آزمایشگاه‌های بررسی آنتی‌ویروس‌ها، بررسی‌ها نشان می‌دهد نرخ تشخیص بدافزارها توسط CM Security از یک ماه تا ماه بعد دچار نوسان می‌شود. بدین معنی که این اپ در یک ماه خوب عمل می‌کند و بدافزارها را به خوبی شناسایی می‌کند اما در ماه بعد قادر به شناسایی برخی از آنها نیست. ویژگی‌های ضدسرقت آن چیزی بیشتر از قابلیت‌های پیش فرض Android Device Manager ارائه نمی‌کند و نسخه رایگان آن هم آگهی‌های تبلیغاتی زیادی را نمایش می‌دهد.
 
5. Lookout Security & Antivirus
اپ آنتی‌ویروس Lookout از اولین نمونه‌ها در نوع خود بود و دلیل محبوبیتش در میان کاربران اندروید سهولت استفاده و عملکرد آن است. این اپلیکیشن در سه نسخه عرضه می‌شود: نسخه رایگان؛ نسخه Premium معمولی با قیمت 30 دلار در سال که بسیاری از ویژگی‌های آن در سایر اپ‌های امنیتی اندروید رایگان هم ارائه می‌شود؛ و بالاخره طرح Premium Plus که در ازای پرداخت 100 دلار در سال، سرویس کامل پیشگیری از سرقت هویت را عرضه می‌کند. اما Lookout اپ خود را برای آزمایش در اختیار آزمایشگاه‌های مستقل قرار نمی‌دهد، بنابراین نمی‌توانیم در مورد سطح محافظت آن در برابر بدافزارها اظهار نظری کنیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.