رسانه‌های اجتماعی

April 11, 2018
16:16 چهارشنبه، 22ام فروردینماه 1397
کد خبر: 89548

واتس‌اپ؛ پیام‌رسان حاکم در قاره آفریقا

بر اساس نتایج تحقیقات صورت گرفته در قاره آفریقا، تمامی کشورهای این قاره سیاه از پیام‌رسان واتس‌اپ استفاده می‌کنند به‌جز مردم اتیوپی که استفاده از تلگرام را ترجیح می‌دهند. نتایج تحقیقات و نظرسنجی‌های صورت گرفته در کشورهای آفریقایی حاکی از آن است که پیام‌رسان محبوب و پرطرفدار واتس‌اپ، تمامی کشورهای این قاره سیاه را پوشش داده است و مردم این کشورها استفاده از این اپلیکیشن سبزرنگ را ترجیح می‌دهند. اما نکته جالب توجهی که در این میان دیده می‌شود، آن است که شهروندان کشور آفریقایی اتیوپی در این مورد مستثنی هستند چراکه پیام‌رسان غالب در این سرزمین، تلگرام است نه واتس‌اپ!
بر اساس رده‌بندی‌های دیگری که پلی‌استور گوگل در ماه دسامبر سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی به ازای تعداد دانلودهای هر کشور در جهان ارائه داده است می‌توان گفت به‌جز اتیوپی، کشورهای دیگری که در آنها پیام‌رسان تلگرام از سایر اپلیکیشن‌های مشابه سبقت گرفته و غلبه کرده است، ایران و ازبکستان هستند. تلگرام یکی از پیام‌رسان‌های امن و رمزنگاری‌شده‌ای است که قابلیت‌های منحصر به‌فرد و جالبی را به خود افزوده و به این ترتیب، طرفداران متعددی را در سراسر جهان به خود جلب کرده است. هرچند که بر اساس گزارش‌های منتشر شده از سوی پلی استور گوگل، اکثریت کشورهای جهان از پیام‌رسان واتس‌اپ استفاده می‌کنند. اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان است، نیز از قابلیتEncryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند و از پروتکل‌های پیشرفته‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم‌های عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیام‌رسان جهان را گرفت. واتس‌اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به‌صورت کامل محافظت شده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آنها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.