رسانه‌های اجتماعی

August 4, 2018
17:56 شنبه، 13ام مردادماه 1397
کد خبر: 92875

عکس های سلفی به افزایش جراحی پلاستیک منجر می شود

طبق تحقیقی جدید فناوری ادیت عکس ها در اپلیکیشن و فیلترهای تصاویر سلفی سبب می شود افراد برای تغییر ظاهر خود جراحی پلاستیک انجام دهند.
 
به گزارش پرس اسوسیشن، روانشناسان در تحقیقی که به تازگی منتشر شده ادعا می کنند فناوری ادیت عکس در اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی  درک مردم از زیبایی را در سراسر جهان تغییر داده و سبب می شود افراد به جراحی های پلاستیک روی بیاورند.
 
این فناوری تاثیری مخربی روی اعتماد به نفس فرد دارد و به ایجاد اختلال BDD منجر می شود. این اختلال یک شرایط روحی است که فرد ساعت های طولانی را به نگرانی درباره ظاهر خود می گذراند و تصور می کند بخشی از ظاهر یا بدن او  مشکلاتی دارد  و سعی می کند به هر شکل آن را برطرف کند.
 
به گفته محققان یکی از نمونه های این اختلال Snapchat dysmorphia است. افراد مبتلا به این اختلال می خواهند در دنیای واقعی شبیه فیلترهای اسنپ چت باشند و حتی حاضرند برای این منظور جراحی پلاستیک نیز انجام دهند.
 
دکتر تیجون اشو یک جراح پلاستیک در کلینیک اشو در انگلیس نیز می گوید: برخی از بیماران او می خواهند با جراحی پلاستیک شبیه نسخه فیلتر دار خود در اسنپ چت شوند.
 
البته در حال حاضرSnapchat dysmorphia یک اختلال طبقه بندی شده نیست و در انگلیس هیچ اطلاعاتی درباره افزایش جراحی های مرتبط با فیلترهای این شبکه اجتماعی وجود ندارد.
 
اما طبق  اطلاعات سالانه آکادمی جراحان پلاستیک  آمریکا در ۲۰۱۷،  حدود ۵۵ درصد جراحان این کشور گزارش داده اند که بیماران شان تمایل دارند ظاهرشان در عکس های سلفی را بهتر کنند.
 
درهمین راستا تحقیقی که به تازگی در «ژورنال اختلالات بلعی»  منتشر شده تاثیر سلفی های ادیت شده بر نارضایتی نوجوانان از ظاهر خود را بررسی کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.