فناوری اطلاعات

افزوده شدن حالت محرمانه به «جی میل»

منبع: روزنامه ایران
اگر شما هم از کاربران اسنپ چت باشید مطمئناً کنترل پیام‌های ارسال شده و پاک کردن آنها در صورت دلخواه را یکی از مزیت‌های اصلی آن می‌دانید؛ موضوعی که در جدیدترین به روزرسانی «جی میل» مورد توجه شرکت گوگل قرار گرفت.
با کمک این به روزرسانی که برخی آن را حالت محرمانه جی میل می‌نامند، کاربران می‌توانند اطلاعات جی میل خود را در عرض 3 ثانیه پاک کنند. در واقع کاربر زمانی را برای ایمیل مشخص  می کند تا محتویات ایمیل و پیام‌های ارسالی وی به طور خودکار در زمان مشخص شده حذف شود. به این ترتیب پیام‌هایی که علاقه‌ای ندارید دست هیچ کسی به آنها برسد از دسترس هکرها دور می‌ماند.
برای فعال کردن این قابلیت باید روی دکمه ایمیل جدید کلیک کنید و پس از آن از قسمت سه نقطه تنظیمات، گزینه تازه اضافه شده «Confidential Mode» را انتخاب کنید.
با انتخاب این حالت می‌توانید برای ایمیل خود، تاریخ انقضا و یک کلمه عبور مشخص کنید. البته ذکر این نکته درباره ایمیل‌های محرمانه ضروری است که هنگامی که ایمیل برای مخاطب فرستاده شد، دیگر نمی‌توان زمان نابود شدن آن را تغییر داد پس در تعیین زمان پاک شدن ایمیل باید دقت کنید. گفتنی است که ویژگی جدید این سرویس در حال حاضر بدون آپدیت کردن اپلیکیشن Gmail در دسترس است.
 

​​