اینترنت و شبکه

تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

October 23, 2018
15:16 سه شنبه، 1ام آبانماه 1397
کد خبر: 94953

بلاک‌چین و هوش مصنوعی؛ پردرآمدترین تخصص در جهان

تازه‌ترین تحقیقات و بررسی‌ها نشان می‌دهد که رشته‌های مرتبط با فناوری بلاک‌چین و هوش مصنوعی در مقایسه با سایر رشته‌های دانشگاهی، حقوق و طرفداران بسیار بیشتری خواهند داشت.
 
با توجه به گسترش روزافزون فناوری‌های نوینی همچون بلاک‌چین (Blockchain)، هوش مصنوعی (artificial intelligence) و یادگیری ماشینی (machine learning) در صنایع و حوزه‌های مختلف تکنولوژی همچون ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده، به نظر می‌رسد که رشته‌های دانشگاهی و آکادمیک مرتبط با این حوزه‌ها نیز از استقبال بی‌نظیری برخوردار شده است.
 
در گزارشی که شبکه خبری CNBC درباره مشاغل پرطرفدار و حقوق‌های مربوط به آن ارائه داده و منتشر کرده است، رشته و شغل‌های مربوط به فناوری توسعه و بکارگیری بلاک‌چین در صدر مشاغل پردرآمد و پرطرفدار جهان قرار گرفت.
 
این تحقیقات که توسط موسسه تحقیقاتی و آماری فرانسیسکو گردآوری شده و بدست آمده است نشان می‌دهد که مهندسان بلاک چین به طور متوسط حقوقی حدود ۱۵۰ هزار الی ۱۷۵ هزار دلار در سال می‌گیرند که تقریبا بسیار بیشتر از میانگین سایر مهندسان (سالانه ۱۳۵ هزار دلار) است.
 
فناوری بلاک‌چین که این روزها کاربردهای بسیاری بخصوص در صنعت ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده دارد، از استقبال بی‌نظیری از سوی کاربران، شرکت‌ها و صرافی‌های فعال در این حوزه برخوردار شده است و به نظر می‌رسد در سالهای آینده نیز با تکامل و شکوفایی بیشتری روبرو شود. به همین خاطر برآورد می‌شود رشته و تخصص‌های مرتبط با بلاک‌چین در آینده‌ای نزدیک طرفداران و خواهان بسیار بیشتری در سراسر جهان پیدا خواهد کرد و به نظر می‌رسد این روند رو به رشد همچنان در سال‌های آتی صعودی باقی بماند.
 
این روزها دانشمندان و متخصصان فعال در حوزه فناوری و صنعت دیجیتال به دنبال ارتقا و تکمیل پلت‌فرم‌های مبتنی بر بلاک‌چین و یافتن کاربردهای جدیدی برای آن هستند تا بتوانند فناوری مذکور را با رشد و شکوفایی بیشتری به ثمر برسانند و از آن برای خدمت‌رسانی به کاربران بهره بگیرند.
 
طبق این گزارش، شرکت‌های بزرگ و غول‌های تکنولوژی در جهان همچون فیس‌بوک، گوگل، مایکروسافت و آی‌بی‌ام نیز افراد با مدارک بلاک‌چین را در صدر مشاغل موردنیاز و اساسی خود به ثبت رسانیده‌اند.
 
علاوه بر بلاک‌چین، مشاغل مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی که در صنایع مختلفی همچون روباتیک، خوردوسازی، تکنولوژی و صنعت هوایی کاربرد دارد، نیز پس از بلاک‌چین، دومین شغل پردآمدی است که شرکت‌های بزرگ در دنیا هم‌اکنون بدنبال توسعه و بکارگیری مشاغل مرتبط با آن هستند.  
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.