امنیت

تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

November 11, 2018
16:16 یکشنبه، 20ام آبانماه 1397
کد خبر: 95520

۷۰۰ هزار پلت‌فرم ارز دیجیتالی هک شد

گروهی از هکرها و مجرمان سایبری موفق شدند به بیش از ۷۰۰ هزار وب‌سایت و پلت‌فرم استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده نفوذ یابند و بیت‌کوین به سرقت ببرند.
 
به تازگی ماتیوس فاو بعنوان یکی از محققان و پژوهشگران فعال در شرکت امنیتی ESET دریافته و اعلام کرده‌ که هکرها و مجرمان سایبری در هفته گذشته توانسته‌اند به بیش از ۷۰۰ هزار وب‌سایت و پلت‌فرم مخصوص استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده نفوذ پیدا کرده و بعد از دسترسی به آن، بیت‌کوین‌های موجود در آن را به سرقت ببرند.
 
از آنجا که این روزها تب استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده در کشورهای مختلف جهان بالا گرفته است، کاربران و هکرهای بسیاری نیز از ابررایانه‌هایی که پردازنده و کارت گرافیک‌های بسیار قدرتمندی دارند، برای استخراج  و ماینینگ ارزهای مجازی استفاده می‌کنند و در این طریق هم درآمدهای هنگفتی را کسب می‌کنند.
 
پژوهشگران فعال در موسسه تحقیقاتی گوگل آنالتیکس نیز به تازگی در گزارشی جداگانه اعلام کرده‌اند که هکرها با انتشار بدافزار مخصوص پلتفرم ارزهای دیجیتالی توانسته‌اند وب سایت‌های بسیاری را آلوده کنند که در نتیجه، کاربران بسیاری تحت تاثیر این بدافزار قرار گرفته و بیت‌کوین‌های خود را از دست داده‌اند.
 
گفته می‌شود این وب سایت و پلت‌فرم‌های مورد حمله هکرها از محبوبیت و استقبال مناسبی از سوی کاربران ارزهای دیجیتالی رمزپایه برخوردار بوده است، بنابراین حملات سایبری و بدافزاری این هکرها در مقیاس گسترده‌ای صورت گرفته است.
 
طی چند سال اخیر ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیاری هم‌چون بیت کوین، مونرو، ریپل و اتریوم از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری برخوردار شده و کاربران بسیاری در جهان به‌دنبال استخراج و تبدیل پول‌های خود به ارزهای دیجیتالی هستند؛ چراکه این روزها بسیاری از افراد با خرید و استخراج این ارز توانسته‌اند به پول زیادی دست پیدا کنند.
 
بیت‌کوین از سال ۲۰۰۹ میلادی معرفی شد و به‌تدریج به مشهورترین ارز دیجیتالی در سراسر جهان که ارزش بسیار بالایی پیدا کرد، تبدیل شد. گفته می‌شود ارزهای دیجیتالی رمزپایه غیرقابل هک هستند و باید به‌صورت ناشناس و با استفاده از سخت‌افزارهای قدرتمندی از پلت‌فرم‌های مخصوص استخراج این نوع ارزهای مجازی، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.