رسانه‌های اجتماعی

December 19, 2018
10:55 چهارشنبه، 28ام آذرماه 1397
کد خبر: 96468

حضور مسوولان در شبکه های اجتماعی ممنوع است

یک عضو حقوق دان شورای نگهبان با تاکید بر لزوم مقدس شمردن قانون نه اجرای آن توسط همه، گفت: معنایی ندارد که وقتی استفاده از فلان شبکه ممنوع است در آن فعالیت کنیم آن زمان چه طور از مردم انتظار دارید که به مصوبات و قوانین عمل کنند، اما تا شب نشده خودمان آن را نقض می کنیم.
 
محسن اسماعیلی در هفتمین همایش نقش پژوهش در فرآیند قانون گذاری، اظهار کرد: اگر قانون خوب است، باید قابلیت اجرا در جامعه را هم داشته باشد. مهم کارآمدی قانون است کما این که نظارت بر اجرای قانون و پایبندی بر آن نیز جزو فرآیند قانون گذاری به شمار می آید.
وی اضافه کرد: اگر قانون تصویب شود و در رده مسوولان کشور حرمت نداشته و زیرپا گذاشته شود کیان مجلس و روح قانون گذاری لطمه می خورد.
این عضو حقوق دان شورای نگهبان تاکید کرد: معنایی ندارد که استفاده از فلان شبکه ممنوع باشد، اما همه ما در آن فعالیت داشته باشیم. چه طور در این شرایط انتظار دارید که مردم به مصوبات ما عمل کنند، در حالی که شب نشده خودمان مصوبات را نقض می کنیم. اگر قانون خوب است برای همه خوب بوده و اگر بد است برای همه بد است. باید قانون را مقدس شمرد.
وی با بیان این که در زمان شکل گیری مرکز پژوهش ها صحبت از نیاز وجود چنین مرکزی بود، گفت: اکنون ما در مرحله ای هستیم که باید به سمت آینده پژوهی رفته و از آینده نگری عبور کنیم. بدان معنا که پیش از این آینده را حدس می زدیم و براساس آن تقنین می کردیم. امروز گفتمان عوض شده، نباید آینده را حدس زد بلکه باید آینده را بسازیم و با این نگاه جلو برویم.
این عضو حقوق دان شورای نگهبان توضیح داد: گاهی قانون خوب نوشته می شود، اما با واقعیات اجتماعی سازگار نیست، لذا مجبور می شویم که قانون را منسوخ کرده و یا به آن توجه نکنیم یا این که اجرایی شده که آن هم خسارت بار است، لذا باید قبل و بعد از قانون گذاری را دید.
وی خاطر نشان کرد: امروز میزان اظهارنظر کسانی که دست شان در عمرشان به کیبورد نخورده درباره فضای مجازی کشور از همه اظهارنظرهای مدیر عامل مایکروسافت بیشتر است. این حساسیت ها خوب است ولی وقتی جواب می دهد که آینده پژوهی کرده باشیم.
این عضو حقوق دان شورای نگهبان ادامه داد: ما نمی توانیم جلوی واقعیات بایستیم، باید واقعیات را پذیرفت و به دنبال تعامل و نه تقابل بود.
به گفته اسماعیلی اگر مرکز پژوهش ها بتواند اقدامات و فناوری را مدیریت کند و تحولات داشته باشد، موفق خواهد بود. ما نیازمند تحول هستیم. باید فرآیند قانون گذاری را تفسیر کنیم. اگر قرار است کشور ما در منطقه و جهان نقش منحصربه فردی ایفا کند بدون آینده پژوهی ممکن نیست. آینده پژوهی هم بدون امکانات و در نظر گرفتن شرایط هم میسر نخواهد بود.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.