تلفن همراه

گوشی

December 30, 2018
15:50 یکشنبه، 9ام دیماه 1397
کد خبر: 96780

هند جایگزین چین در تولید آیفون می شود

جنگ تجاری چین و امریکا وارد مرحله تازه‌ای شده است و حالا دیگر کاخ سفید به‌دنبال ممنوعیت رسمی فروش محصولات دو شرکت چینی هوآوی و زدتی‌ای در امریکاست.
اپل، این کمپانی امریکایی نیز از ترکش‌های این جنگ سرد در امان نمانده و متحمل فشارهای زیادی شده است تا کارخانه‌های تولید آیفون را از چین به امریکا منتقل کند؛ موضوعی که قیمت محصولات اپل را به طور سرسام‌آوری افزایش می‌دهد و همین نگرانی‌ها سبب شده است تا اپل به‌دنبال یک کشور جایگزین باشد.
طبق گزارش روزنامه The Hindu در سال آینده میلادی یعنی 2019، اپل قصد دارد بخشی از تولید محصولات آیفون خود را به هندوستان منتقل کند تا با همکاری کمپانی فاکسکون(Foxconn) واقع در Sriperumbudur هند بتواند خط تولید محصولات خود را فعال نگه دارد.
این کمپانی تایوانی که در کشورهای مختلف جهان ازجمله امریکا شعبه دارد، در یک و نیم سال گذشته به تولید تلفن همراه برای کمپانی‌های مختلف پرداخته و حالا قرار است در یکی از واحدهای جدید خود به تولید آیفون‌های مدل بالا بر اساس تقاضا بپردازد. گفتنی است کمپانی فاکسکون درحال حاضر 15هزار کارگر دارد که 90درصد آنان زن هستند و البته وقتی تولید آیفون در این کمپانی کلید بخورد تعداد بیشتری کارگر جذب خواهند شد.
وزیر صنایع هندوستان نیز در گفت‌و‌گو با رویترز عنوان کرده است: برای توسعه کمپانی فاکسکون 365میلیون دلار هزینه خواهد شد که به تبع آن، 25هزار شغل جدید در هندوستان ایجاد می‌شود. این توسعه به اپل کمک می‌کند تا خط تولید مدل‌های گران‌تر همچون آیفون ایکس را در هندوستان راه‌اندازی کند هرچند هنوز معلوم نیست که آیا این کمپانی خط تولید آیفون خود در چین را نیز به هندوستان انتقال می‌دهد یا خیر. البته باید گفت اپل پیش از این نیز در هندوستان برخی مدل‌های قدیمی‌تر آیفون همچون SE و 6S را با همکاری یک کمپانی دیگر تولید کرده است.
گفتنی است، هندوستان بزرگ‌ترین و سریع‌ترین بازار رو به رشد تلفن هوشمند در جهان است و قرارداد اپل با فاکسکون می‌تواند هم به اپل و هم به این کمپانی سود برساند. البته لازم به ذکر است که هندوستان هرگز نمی‌تواند برای اپل سودآوری چین را داشته باشد، چرا که مالیات تعلق گرفته به تولید آیفون در این کشور کم نیست و قیمت محصولات خط تولید آیفون ایکس بسیار بالا خواهد رفت.
البته این، تنها راهبرد استراتژیک اپل و فاکسکون در میانه جنگ تجاری امریکا و چین نیست و کمپانی فاکسکون و اپل با همکاری یکدیگر برخی استراتژی‌ها را تغییر داده‌اند از جمله اینکه قرار است یک کارخانه نیز در ویتنام راه‌اندازی شود تا اپل از عواقب این جنگ سرد بین چین و امریکا در امان بماند و هیچ بازاری را از دست ندهد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.