امینت

تلفن همراه

March 17, 2019
18:01 یکشنبه، 26ام اسفندماه 1397
کد خبر: 98327

بیشتر ضدویروس‌های اندرویدی هیچ کارکردی ندارند

نتایج یک بررسی علمی نشان می‌دهد اکثر قریب به اتفاق ضدویروس‌های تولید شده برای ایمن سازی گوشی‌های اندرویدی هیچ فایده‌ای ندارند و قادر به شناسایی و حذف بدافزارهای مختلف نیستند.
 
به گزارش از وایرد، بررسی‌های مؤسسه تحقیقاتی AV-Comparatives بر روی صدها محصول ضدویروس نشان می‌دهد که این نرم افزارها عمدتاً جعلی بوده و نصب آنها بر روی گوشی هوشمند مشکلات امنیتی آنها را برطرف نمی‌کند.
 
این مؤسسه اروپایی ۲۵۰ اپلیکیشن مشهور ضدویروس را که در گوگل پلی در دسترس هستند، مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیده که تنها ۸۰ اپلیکیشن برخی فعالیت‌های امنیتی مفید را انجام می‌دهند.
 
نکته مهم اینکه ۸۰ اپلیکیشن یادشده تنها قادر به کشف و شناسایی ۳۰ درصد از ۲۰۰۰ بدافزاری بوده اند که عمده آلودگی‌های گوشی‌های اندرویدی را به خود اختصاص می‌دهند.
 
۱۷۰ اپلیکیشن دیگری که در این مجموعه وجود داشته اند نه تنها کارکرد مفیدی نداشته اند، بلکه برخی از آنها برنامه‌های عادی و بی خطر را به عنوان بدافزار و ویروس شناسایی کرده و کاربران را به دردسر می‌انداختند. برخی از این برنامه‌ها نیز به علت جمع آوری اطلاعات غیرضروری کاربران توسط گوگل از فروشگاه پلی استور بیرون کشیده شده اند.
 
در مجموع تنها ۲۳ اپلیکیشن در این مجموعه قادر به شناسایی کامل و دقیق ویروس‌های اندرویدی بوده اند که همه آنها توسط شرکت‌های امنیتی مشهوری مانند اف – سکیور، بیت دیفندر، سمانتک و غیره تولید شده اند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.