تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

May 8, 2019
15:33 چهارشنبه، 18ام اردیبهشتماه 1398
کد خبر: 99385

معاونت علمی ریاست‌جمهوری از همه تولیدکنندگان فناوری در کشور حمایت کند

انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان‌اصفهان بر سه محور اصلی هم‌افزایی، توانمندسازی و تعامل با نهادهای حاکمیتی تمرکز دارد.
 
سیدیاسر معین‌الدینی دبیر انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان،  اشاره‌ای به سابقه تشکیل انجمن در اصفهان کرد و گفت: پس از 20 سال که از فعالیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می‌گذشت، شرکت‌های فعال به این نتیجه رسیدند در قالب یک تشکل در کنار یکدیگر جمع شوند و این اتفاق در سال 94 با حضور نماینده اتاق ایران در اتاق بازرگانی اصفهان رخ داد و انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان‌اصفهان اولین هیات‌مدیره خود را طی انتخاباتی شناخت. تجربه انباشت شده در فناوران استان اصفهان در این سال‌ها به انجمن منتقل و موجب شد نیازهای جمعی صنف در نظر گرفته شود. بنابراین اساسنامه انجمن در سه محور اصلی هم‌افزایی، توانمندسازی و ارتباط با نهادهای حاکمیتی شکل گرفت.
 
وی با اشاره به اینکه به‌عنوان نهاد تخصصی هشدار و بازخورد می‌دهیم، افزود: هر شرکتی در این خصوص به ما مراجعه کند حاصل تجربیات 20 ساله تولیدکنندگان فناوری در استان اصفهان را را با آن‌ها در میان می‌گذاریم و مشاوره همه‌جانبه‌ای را ارائه کرده و تمام مشکلات را صادقانه مطرح می‌کنیم تا مبادا منابع و استعدادی در این راه تلف شود.
 
لزوم حمایت از فناوری‌های میانه و ابتدایی
معین‌الدینی با بیان اینکه در انجمن عنوان فناور را برای کسانی که تولیدکننده فناوری هستند، درنظر گرفتیم تا نماینده آنها در استان باشیم، افزود: حال این فناوری می‌تواند در سطوح پیشرفته High Tech، سطح میانه Mid Tech یا سطح ابتدایی low Tech باشد. همان‌گونه که باید کالای ایرانی را مورد حمایت قرار دهیم باید فناوری ایرانی و تولیدکننده فناوری ایرانی را هم حمایت کنیم.
 
او در ادامه افزود: گاهی برچسب می‌زنیم و بخشی از تولیدکنندگان را با عنوان دانش‌بنیان در زمره تولیدکنندگان هایتک قرار می‌دهیم و از این گروه حمایت‌های ویژه‌ای به عمل می‌آوریم که بسیار خوب و ارزشمند است. ولی آیا تامین تکنولوژی در سطوح میانه  Mid Tech و پایین low Tech حمایت و توسعه نیاز ندارد؟
 
دبیر انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان‌اصفهان با طرح این سوال ادامه داد: وقتی آمار واردات را نگاه می‌کنیم اتفاقا در حوزه هایتک واردات زیاد نیست و در مقابل بالاترین حجم ارزبری کشور مربوط به کالاهاییست که تکنولوژی متوسط و ابتدایی دارند. نقدی که به معاونت علمی و فناوری داریم این است که این روزها کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت برای حمایت از شرکت‌ها در 90 درصد موارد، فناوری‌های پیشرفته را جزو دانش‌بنیان‌ها تعریف می‌کنند درحالی‌که فناوری‌های میانه و  ابتدایی نیز برای رشد و توسعه کشور نیاز به توجه و حمایت دارند.
 
به گفته معین‌الدینی، پیشنهاد انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه حمایت‌های تخصصی به کل تولیدکنندگان فناوری در کشور است.
 
شناسایی و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان 
او به ضعف معرفی توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و افزود: بستر اتاق بازرگانی ایران، استان‌ها و مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان می‌تواند برای شناسایی شرکت‌ها و ایجاد تعامل میان آن‌ها مفید واقع شود. فعالان اقتصادی نیز گاهی بدون آگاهی از فنّاوری‌های تولیدشده در کشور اقدام به واردات می‌کنند. اینجاست که مجمع، انجمن استان و اتاق‌های بازرگانی باید بسترهایی را ایجاد کنند که فناوری‌های تولیدشده در ایران در معرض آگاهی فعالان بخش خصوصی و خریداران حاکمیتی قرار گیرد.
 
آموزش مهارت‌ها 
دبیر انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان با بیان اینکه فضای واقعی کسب‌وکار، فضای سود و زیان است و در دانشگاه‌ها شخص را برای این موارد آماده نمی‌کنند؛ تاکید کرد: کارآفرینان به مهارت‌های مدیریتی برای پیشبرد اهداف و فعالیت‌های‌شان نیاز دارند در حالی‌که دانشگاه‌ها تنها مهارت‌های تکنولوژیک را آموزش می‌دهند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.