تجارت الکترونیک

رسانه‌های اجتماعی

فناوری اطلاعات

May 26, 2019
14:07 یکشنبه، 5ام خردادماه 1398
کد خبر: 99787

ارز دیجیتال تلگرام در سه ماهه سوم ۲۰۱۹ رسما عرضه می‌شود

گزارش‌ها حاکی از آن است که پیام‌رسان تلگرام، در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۹، شبکه بلاک چینی خودش به نام «شبکه باز تلگرام» (TON) و ارز دیجیتال «گرام» (Gram) را راه‌اندازی و عرضه خواهد کرد. همچنین این پیام‌رسان در راستای توسعه‌ی هر چه بیشتر، یک زبان برنامه نویسی جدید برای بلاک چین خود ساخته است.
 
به نقل از کوین تلگراف و طبق پستی که در کانال تلگرامی منتسب به پروژه شبکه باز تلگرام (TON) منتشر شد، این پیام‌رسان یک زبان برنامه نویسی اختصاصی را معرفی کرده که فیفت (Fift) نام دارد و برای توسعه و مدیریت قراردادهای هوشمند طراحی شده است که با ماشین مجازی شبکه باز تلگرام (TVM) در ارتباط است.
 
ماشین مجازی تلگرام، کدهای قرارداد هوشمند را بر روی بلاک چین اجرا کرده و از تمام عملیات‌های مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل پیام‌های ورودی و داده‌های پایا و همچنین ساخت پیام‌های جدید و بررسی داده‌های پایا پشتیبانی می‌کند. سند به انتشار رسیده یک‌سری اطلاعات کلی از زبان برنامه نویسی فیفت ارائه می‌دهد که از آن‌ها می‌توان به «اصول بنیادی این زبان» و «یک‌سری عملیات‌های خاص در TON» اشاره کرد.
 
علاوه بر این‌ها، طبق گزارشی که دو روز پیش توسط کوین تلگراف به انتشار رسید، تلگرام در نظر دارد تا ارز دیجیتال و شبکه بلاک چینی خودش را به صورت رسمی در سه ماهه سوم ۲۰۱۹ عرضه کند. بلاک چین TON مثل اتریوم، شبکه‌ای است که میزبان برنامه‌های غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند خواهد بود.
 
پیش از این قرار بر این بود که ارز دیجیتال تلگرام تا اوایل مارس سال ۲۰۱۹ (اواخر اسفند ۹۷) عرضه شود که به نظر می‌رسد علت رخ ندادن این اتفاق، مشکلات توسعه بوده باشد.
 
همچنین بر اساس گزارشی که چندی پیش منتشر کردیم و طبق یک سند غیررسمی در کانال تلگرامی Tgram، آخرین مهلت معرفی ارز دیجیتال گرام و شبکه بلاک چینی تلگرام مشخص شده است. طبق این سند، اگر پلتفرم غیرمتمرکز تلگرام تا تاریخ ۳۱ اکتبر سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی نشود، کلیه توافقنامه‌های خرید توکن‌های گرام (به صورت یک طرفه) لغو خواهد شد.
 
تلگرام که با داشتن بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در میان ده پیام‌رسان بزرگ جهان قرار دارد، در سال گذشته میلادی و طی دو دوره پیش‌فروش خصوصی توکن (ICO)، حدود ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه برای توسعه تلگرام و پلتفرم TON جذب کرد.
 
حدود یک ماه پیش، خبرگزاری روسی Vedomosti گزارش داد که پیام‌رسان جهانی تلگرام یک شبکه آزمایشی خصوصی به منظور تست بلاک چین خود راه‌اندازی کرده است. در حالی که تاکنون نتایج خاصی از این تست منتشر نشده، چند تن از آزمایش‌کنندگان که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند که بلاک چین تلگرام «سرعت‌ تراکنش‌های فوق‌العاده بالایی» را از خود نشان می‌دهد. با این حال یکی از این اشخاص گفت تا زمانی که کد بلاک چین شامل قراردادهای هوشمند از آزمایش سربلند خارج نشود نمی‌توان به شاخص‌های دیگر اشاره کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.