تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

June 9, 2019
15:57 یکشنبه، 19ام خردادماه 1398
کد خبر: 100118

نشست مشترک مجلس، دولت و قوه قضاییه برای تدوین قوانین فارم استخراج!

عضو هیئت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: باید نشست مشترکی بین مجلس، دولت و قوه قضاییه درباره استخراج ارزهای دیجیتال برگزار و قوانین مدونی در این باره تصویب شود تا زمینه برای سوء استفاده کلاه‌برداران و مفسدان اقتصادی فراهم نشود.
 
معصومه آقاپور علیشاهی عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به توسعه استفاده از ارز دیجیتال در کشورهای مختلف دنیا، گفت: تا زمانی که قوه قضاییه و مجلس قوانین مدونی در حوزه ارز دیجیتال تصویب نکنند راه‌اندازی مزارع بیت کوین جز سم برای اقتصاد ایران نتیجه‌ای در پی ندارد.
 
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، افزود: در شرایط کنونی ایجاد مزارع ارز دیجیتال در ایران برای افرادیست که به دنبال پول‌شویی هستند و یا اینکه می‌خواهند فسادهای مالی انجام دهند، زمینه و شرایط را فراهم می‌کند.
 
وی با بیان اینکه باید ابتدا زیرساخت‌های لازم در حوزه قوانین قوه مقننه و قوه قضاییه ایجاد شود و سپس وارد فضای ارز دیجیتال شویم، ادامه داد: تا زمانی که سازوکار دقیق و اجرایی استفاده از ارز دیجیتال ابلاغ نشود، گسترش بازار فعالیت‌های آن اشتباهی بزرگ است.
 
آقاپور علیشاهی تأکید کرد: در شرایط فعلی توسعه ارز دیجیتال تأثیر چندانی بر روی نقل و انتقال ارز کشور نخواهد داشت و زمینه را برای سوء استفاده کلاه‌برداران و مفسدان اقتصادی فراهم می‌کند.
 
ایجاد زیرساخت‌های دولت الکترونیک برای توسعه ارز دیجیتال
وی با بیان اینکه در کمیسیون اقتصادی پیشنهاداتی برای تدوین قانون جهت استفاده از ارز دیجیتال مطرح شده است، افزود: باید نشست مشترکی بین مجلس، دولت و قوه قضاییه برگزار و قوانین مدونی در این باره تصویب شود و سپس مردم به استفاده از ارز دیجیتال روی آورند.
 
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: برای توسعه ارز دیجیتال باید زیرساخت‌های دولت الکترونیک ایجاد شود و بانک مرکزی تضمین های لازم در این بخش را ارائه دهد.
 
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای پشت سرگذاشتن تحریم‌ها باید در درجه نخست روابطمان با کشورهای همسایه را توسعه دهیم، تصریح کرد: یکی از راهکارها برای پیمودن تحریم‌ها پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا است که در این راستا باید تعرفه‌های گمرکی را ساماندهی کرد تا فضا را برای صادرات غیرنفتی ایجاد، کالاهای اساسی موردنیاز کشور تأمین و تکنولوژی را ارتقاء و همچنین شرایط را برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان فراهم کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.