اپلیکیشن

تلفن همراه

رسانه‌های اجتماعی

August 3, 2019
9:57 شنبه، 12ام مردادماه 1398
کد خبر: 101509

یوتیوب نخستین اپلیکیشن پردرآمد در حوزه محتوای ویدیویی

 
بر اساس آمار و گزارش‌های منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی سنسور تاور، یوتیوب نخستین و برترین اپلیکیشن در حوزه فیلم و محتوای آنلاین در فصل دوم ۲۰۱۹ شناخته و معرفی شد.
 
 یوتیوب که بدون شک بزرگترین و محبوب‌ترین برنامه در حوزه فیلم و محتوای آنلاین در جهان به شمار می‌رود، از لحاظ درآمدزایی در صدر فهرست اپلیکیشن‌های مشابه حاضر در بازار جای گرفته است.
 
گوگل به عنوان شرکت توسعه‌دهنده یوتیوب حالا موفق شده است بار دیگر عنوان پردرآمدترین سرویس در حوزه پخش محتوای آنلاین و ویدیو را در سه ماهه دوم سال جاری میلادی از آن یوتیوب کند و با ثبت عملکرد موفقیت آمیز یوتیوب  و جلب رضایت کاربران و مخاطبان در سراسر جهان، افتخاری دیگر را برای این سرویس محبوب به ارمغان بیاورد.
 
این آمار و گزارش‌ها که از سوی کارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی سنسور تاور منتشر و ارائه شده است، نشان می‌دهد که یوتیوب همچنان در صنعت محتوای ویدیویی آنلاین در جهان یکه تازی می‌کند و هیچ یک از برنامه‌های مشابه نتوانسته هنوز جای آن را بگیرد و یا به رقابت با آن بپردازد.
 
در این گزارش همچنین میزان استفاده کاربران در برخی کشورهای مهم و بزرگ نظیر ایالات متحده آمریکا، انگلستان و ژاپن نیز ذکر شده است. به عنوان مثال، کاربران آمریکایی در این بازه زمانی ۷۰ درصد از درآمد این سرویس محبوب اشتراک ویدیو را تشکیل می‌دهند این در حالیست که سهم ژاپنی‌ها ۷ درصد و انگلیسی‌ها ۴ درصد از درآمدزایی یوتیوب بوده است. یکی از تحلیلگران این موسسه تحقیقاتی خاطرنشان کرده است که یوتیوب ۱۳۸ میلیون دلار از درآمد خود را از پرداخت کاربران در برخی کشورها به دست آورده است.
 
وی همچنین ادامه داد: با مقایسه آمار و ارقام مربوط به مدت مشابه ۲۰۱۹ با سال قبل از آن، می‌توان دریافت که درآمدهای یوتیوب در این بازه زمانی با یک رشد ۲۲۰ درصدی مواجه بوده است.   
 
بعد از یوتیوب، اپلیکیشن ویرایش ویدیو Kwai، تیک تاک، ۱۷life AF، PicsArt، فیس‌تون۲، توئیچ، وی‌اس‌سی‌او، ویگو ویدئو و اینستا سایز قرار گرفته‌اند که به ترتیب در جایگاههای دوم تا دهم جدول رده بندی پردرآمدترین اپلیکیشن‌های حوزه ویدیو و محتوای تصویری قرار گرفته‌اند.
 
 
درآمد این اپلیکیشن‌ها در پلت‌فرم فروشگاه آنلاین اپ استور اپل شباهت بسیار زیادی به مجموع درآمد آنها از همه پلت‌فرم‌ها دارد در حالی که ترتیب درآمدزایی آنها از گوگل پلی استور متفاوت است و دیگر یوتیوب در این فهرست جایگاهی ندارد.
 
در فهرست منتشر شده در سه ماهه نخست سال جاری میلادی، یوتیوب و kwai در همین جایگاههای فعلی خود در فصل دوم ۲۰۱۹ قرار داشتند با این تفاوت که اپلیکیشن تیک‌تاک با ارتقای جایگاه خود، در رتبه سوم ایستاد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.