اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

December 17, 2019
11:25 سه شنبه، 26ام آذرماه 1398
کد خبر: 107026

دستاوردهای «پروژه شبیه‌ساز ماهواره» ارائه می شود

 
 
هم‌زمان با هفته پژوهش، پنجمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگاه فضایی ایران برگزار می‌شود. در این نشست دستاوردهای «پروژه شبیه‌ساز ماهواره» توسط تیم پروژه ارائه خواهد شد.
 
پنجمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگاه فضایی ایران روز چهارشنبه ۲۷ آذرماه جاری با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاهی، پژوهشگران، فعالان صنایع مرتبط، شرکت‌های دانش بنیان و دیگر ذی‌نفعان حوزه فضایی در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار خواهد شد.
 
هادی رضایی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران هدف از برگزاری این نشست را نشر و تبادل دانش حاصل از اجرای پروژه‌ها و ایجاد بستر مناسب برای توسعه ارتباطات پژوهشی و علمی پژوهشگران حوزه فضایی عنوان کرد.
 
وی محورهای مقالات پنجمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی را شامل موضوعات سیستمی و راهبرد، سازه و کنترل حرارت، پیشرانش، توان ماهواره، مخابرات، کنترل وضعیت، مدیریت توان و کاربرد برشمرد و افزود: در نتیجه ارسال فراخوان به حوزه‌های علمی و صنعتی مرتبط، در مجموع ۱۳۲ عنوان مقاله در این موضوعات دریافت شد که پس از ارزیابی‌های اولیه، ۱۱۳ عنوان مقاله پذیرفته شده است.
 
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران گفت: در برنامه نشست امسال، بخش‌های متنوعی از جمله برگزاری پنل تخصصی سیاست‌های علم و فناوری فضایی، ارائه شفاهی مقالات برتر، سخنرانی علمی، معرفی یکی از پروژه‌های جاری پژوهشگاه و معرفی و تقدیر از پژوهشگران برتر پژوهشگاه، در نظر گرفته شده است.
 
وی اضافه کرد: در پنل تخصصی سیاست‌های علم و فناوری فضایی، از اساتید و صاحبنظران این حوزه دعوت شده تا با نگاهی به روند توسعه فناوری فضایی در جهان و سیاست‌های اتخاذ شده توسط پژوهشگاه فضایی ایران به بحث و مناظره بپردازند.
 
رضایی گفت: در بخش ارائه‌های علمی «ایمنی در پروژه‌های فضایی» یکی از موضوعاتی است که در خصوص آن سخنرانی خواهد شد و شرکت‌کنندگان در این بحث برای تبادل نظرات علمی سهیم خواهند بود. از سوی دیگر ، دستاوردهای یکی از پروژه‌های پژوهشگاه فضایی ایران، با عنوان پروژه شبیه‌ساز ماهواره (SIL)، توسط تیم پروژه در این نشست ارائه خواهد شد.
 
وی در باره انتخاب پژوهشگر برتر پژوهشگاه فضایی ایران، خاطرنشان کرد: میزان مشارکت و نقش‌آفرینی در پیشبرد پروژه‌ها، تولید مستندات علمی و طرح‌های پژوهشی، میزان مقالات منتشر شده، مشارکت در تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه و مشارکت در ایجاد بستر آزمایشگاهی از معیارهای اصلی این انتخاب است.
 
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران درباره روند داوری علمی مقالات نیز افزود: با استفاده از بانک اطلاعاتی اساتید و پژوهشگران حوزه‌های مختلف فناوری فضایی که در معاونت پژوهش و فناوری گردآوری شده، هریک از مقالات حداقل برای ۲ داور متخصص ارجاع شده و در نهایت نیز تائید ارزیابی داورها ملاک پذیرش مقالات بوده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.