امنیت

فناوری اطلاعات

December 23, 2019
16:23 دوشنبه، 2ام دیماه 1398
کد خبر: 107268

هکرهای چینی سیستم تایید هویت دومرحله ای را دور زدند

 
محققان امنیتی از موفقیت یک گروه هکری چینی در جهت دور زدن سیستم تأیید هویت دو مرحله‌ای در دور جدید حملات آنها خبر دادند.
 
 به نقل از زددی نت، این گروه هکری چینی که APT۲۰ نام دارد، در دور جدیدی از حملات خود برای سرقت اطلاعات از کشورهای مختلفی در قاره‌های آمریکا و اروپا تلاش کرده است.
 
بررسی‌های مؤسسه امنیتی هلندی Fox-IT نشان می‌دهد گروه هکری یادشده دولت‌های کشورهای مختلف و نیز بخش‌های درمانی، مالی، بیمه، انرژی، ساخت و ساز، نرم افزار، حمل و نقل و غیره را هدف قرار داده و برای سرقت اطلاعات حساس و محرمانه آنها تلاش کرده است.
 
از جمله کشورهای هدف این حملات می‌توان به آمریکا، مکزیک، برزیل، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، فرانسه و پرتغال اشاره کرد. هکرهای APT۲۰ توانسته‌اند به وب سرورهای مختلفی نفوذ کنند و برای این کار از آسیب پذیری پلتفورمی موسوم به جی باس سوءاستفاده کرده‌اند که بر روی وب سرورهای اکثر شرکت‌ها و نهادهای دولتی نصب شده است.
 
این هکرها بعد از نفوذ به سرورهای یادشده بدافزارهایی را بر روی آنها نصب کرده‌اند و کلمات عبور نیاز برای سرقت اطلاعات را دزدیده‌اند. آنها حتی توانسته‌اند به حساب‌های وی پی ان نیز نفوذ کنند و بعد از اتصال به آنها داده‌های فوق حساس را نیز سرقت کنند.
 
این هکرها برای دور زدن سیستم‌های تأیید هویت دو مرحله‌ای از نرم افزاری به نام RSA SecurID استفاده کرده‌اند که از یکی از سیستم‌های هک شده سرقت شده است. تحقیقات برای پی بردن به ابعاد تخریبی دیگر فعالیت‌های این گروه ادامه دارد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.