تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

December 26, 2019
12:48 پنجشنبه، 5ام دیماه 1398
کد خبر: 107364

سفارش آنلاین غذا در ایران دستخوش تغییر می‌شود؛ چیلیوری با ریحون در سودای برتری

 
چیلیوری و ریحون به عنوان دو استارت‌آپ فعال در حوزه سفارش آنلاین غذا در جلسه‌ای با اعلام خبر ادغامشان تاکید کردند که با این کار می‌خواهند جایگاه اول این بازار را که حالا در اختیار رقیبشان یعنی اسنپ‌فود است را پس بگیرند.
 
 علیرضا صادقیان در این نشست خبری با اعلام اینکه به دنبال ادغام چیلیوری با ریحون و دیگر ادغام‌های مجموعه هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان یعنی ادغام نت‌برگ با تخفیفان او دیگر از این پس مدیرعامل این هلدینگ نخواهد بود و به عنوان مدیرعامل چیلیوری فعالیتش را ادامه می‌دهد توضیح داد: «ما در کنار رقیب نزدیک خودمان یعنی ریحون در سال‌های گذشته برای گرفتن جایگاه دوم بازار سفارش آنلاین غذا با یکدیگر رقابت می‌کردیم؛ اما از یک زمانی به این نتیجه رسیدیم که چرا برای گرفتن جایگاه اول این بازار در کنار هم تلاش نکنیم. در نهایت نیز تصمیم گرفتیم با این ادغام برای هدف بالاتری در این بازار یعنی اول شدن در بازار سفارش آنلاین غذا فعالیتمان را توسعه دهیم.»
 
او همچنین یکی دیگر از دلایل این ادغام را کمک به سرمایه‌گذاران در این بازار اعلام می‌کند: «بازار سفارش غذای آنلاین بازار بزرگ و جذابی است که فضا برای رشد در آن بسیار زیاد است؛ اما سرمایه‌گذاران همیشه این سوال را مطرح می‌کنند که با وجود شرکت‌هایی مانند چیلیوری و ریحون بالاخره روی کدامشان بهتر است سرمایه‌گذاری کنند به همین خاطر ما با این ادغام این پیام را به سرمایه‌گذاران می‌دهیم تا بتوانند به راحتی در این زمینه تصمیم بگیرند.» آنطور که صادقیان می‌‌گوید در حال‌حاضر چیلیوری با ۴ هزار رستوران قرار داد دارد و در ۳۰ شهر نیز فعال است.
 
همچنین صادقیان در مورد وضعیت باقی ماندن نام برند‌های این دو مجموعه با ادغام آنها با یکدیگر گفت: «در زمان ادغام شرکت‌ها شرایط متفاوتی برای اینکه چه اتفاقی برای برند‌ها، نحوه فعالیت کارمندان و غیره در نظر می‌گیرند.در این ادغام تصمیم گرفته‌ایم که نام چیلیوری باقی بماند و این به معنای این نیست که ما ریحون را خریده‌ایم بلکه به این خاطر نام برند چیلیوری می‌‌ماند که برای سرمایه‌گذاری‌های آینده برند بهتری است.»
 
براساس آنچه صادقیان در این نشست اعلام کرد در مورد ادغام دو مجموعه تخفیف گروهی آنلاین یعنی تخفیفان و نت‌برگ نیز تصمیم گرفته شده با توجه به ارزش دو برند نام تخفیفان و نت‌برگ با وجود ادغامشان باقی بماند.
 
همچنین در این نشست او از یک پوست‌اندازی جدی برای چیلیوری خبر می‌‌دهد. براساس اظهارات صادقیان قرار است چیلیوری در سال‌های آینده دیگر تنها یک سرویس فروش آنلاین غذا نباشد و وارد حوزه‌هایی مانند سوپرمارکت، فروش گل ، شیرینی و غیره هم شود. او در این زمینه گفت: «در حال‌حاضر بازار فروش کالاهای سوپرمارکتی ۲۰ برابر بازار فروش سفارش آنلاین غذا است. اندازه سفارش کالای سوپرمارکتی ۵۱۱ هزار میلیارد تومان است و این در حالی است که نیم درصد و شاید کمتر از آن، مربوط به بخش آنلاین باشد. پیش‌بینی می‌کنیم این میزان در سال ۱۴۰۳ به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد.» او معتقد است اگر آنها بتوانند ۲ درصد این بخش را آنلاین کنند، سودش از کل ۲۵ درصد سفارش غذا در حوزه آنلاین، بیشتر خواهد شد. صادقیان در پاسخ به سوال پیوست که این ادغام‌ها چه تاثیر روی سهم بازار آنها در مقابل رقیبشان در گروه اسنپ می‌گذارد توضیح داد: «اسنپ‌فود با یک رقابت نابرابر توانست این سهم بازار را بگیرد و حالا با رای شورای رقابت مبنی بر پایان انحصار اسنپ‌فود این فضای رقابت ناسالم شکسته و می‌توانیم رشد کنیم.»
 
او همچنین در پاسخ به سوال دیگر پیوست مبنی بر درست بودن خبر ادغام سرویس تیکت‌ایت با ایران کنسرت و یا فروش دکتر دکتر اعلام کرد که در حال حاضر هیچ‌کدام از سرویس‌‌های زیر مجموعه هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان در مرحله ادغام یا فروش قرار ندارند.
 
از سوی دیگر در این نشست بابک کبیری، مدیرعامل ریحون نیز اعلام کرد که آنها با هدف رشد و کسب سهم  بیشتر در بازار تصمیم به ادغام گرفته‌اند و چیلیوری یکی از بهترین گزینه‌ها در این زمینه بوده است. 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.