اپلیکیشن

تلفن همراه

January 4, 2020
16:56 شنبه، 14ام دیماه 1398
کد خبر: 107663

اولین «گزارش شفافیت» اپلیکیشن تیک تاک منتشر شد

 
شرکت بایت‌دنس، مالک شبکه اجتماعی تیک تاک با انتشار نخستین گزارش شفافیت خود اعلام کرد که بازه زمانی شش ماهه نخست سال 2019 میلادی، دولت های دو کشور هند و آمریکا بیشترین درخواست را برای دریافت اطلاعات و یا بستن اکانت های کاربران خود داشتند.
 
اما غیبت چین و درخواست های دولت این کشور در گزارش تیک تیک، تعجب همگان را برانگیخت. البته بایت دنس در این رابطه اعلام کرد که هیچ درخواستی از سوی دولت چین مطرح نشده که با توجه به سابقه این کشور در سانسور شرکت ها و اپلیکیشن ها، باور آن کمی ‌سخت است.
 
از طرفی دیگر، اسنادی منتشر شده که نشان می‌دهد که دولت چین بارها از تیک تاک خواست تا برخی ویدیوهای مرتبط با اعتراضات هنگ کنگ را حذف کند. شاید بایت دنس این چنین توضیح دهد که تیک تاک برای کاربران چینی نیست و اپلیکیشن Douyin در اختیار آن ها قرار دارد.
 
با این حال، این شرکت اعلام کرد که از یکم ژانویه تا 31 ژوئن سال 2019، بالغ بر 300 درخواست را از 28 کشور دنیا دریافت کرد. همانطور که اشاره شد آمریکا و هند بیشترین درخواست را از گردانندگان اپلیکیشن تیک داک داشتند.
 
 
 
در مجموع، برای دولت هند 107 درخواست ثبت شد که تقریبا با نیمی‌ از آن ها موافقت شد. دولت آمریکا نیز  79 درخواست را ارائه داد که به 86 درصد از آن ها پاسخ مثبت داده شد. این دو کشور، بیشترین درخواست را برای تعلیق و یا حذف اکانت و محتوای کاربران داشتند.
 
تیک تاک همچنین نوشت که از میان 3345 درخواست ثبت‌شده از 9 کشور، 85 درصد از درخواست ها منجر به حذف محتوا از این پلتفرم شد. این شرکت تصمیم دارد تا گزارش شفافیت مربوط به شش ماهه دوم سال 2019 را نیز بزودی منتشر خواهد کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.