اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

February 16, 2020
11:08 یکشنبه، 27ام بهمنماه 1398
کد خبر: 108871

تبیین نقش کلیدی ۳ بانو در ۳ پروژه ماهواره‌ای

 
 
با برگزاری اولین رویداد زنان در صنعت فضایی؛ نقش ۳ بانو در پروژه ماهواره‌های "ناهید۱"، "پیام" دانشگاه امیرکبیر و "دوستی" دانشگاه شریف تبیین می‌شود.
 
 فاطمه علیمردانی، دبیر اولین رویداد زنان در صنعت فضایی ایران، اهداف برگزاری این رویداد را معرفی نقش زنان در توسعه علمی و فناوری حوزه فضایی کشور و دستاوردهای آنها در این عرصه، صیانت و تقویت نقش زنان در عرصه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی، اعتمادسازی بیشتر برای توسعه همکاری بانوان در حوزه‌های تخصصی طراحی و ساخت فضاپیما، توانمندسازی بیشتر و افزایش خودباوری بانوان در تعامل با سایر بازیگران حوزه فضایی و نهادینه شدن نقش زنان در ساختار تشکیلات فضایی کشور برشمرد.
 
وی ادامه داد: در رویداد حاضر نیز زنان متخصص و فناور از دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، سازمان فضایی، پژوهشگاه هوا فضا، پژوهشگاه ارتباطات‌ و پژوهشگاه فضایی ایران حضور دارند و به بیان نقش و ماموریت خود در طراحی و ساخت ماهواره و سازه‌های فضایی و زیر سیستم‌های مختلف آن و خدمات فضا پایه و همچنین زیست فضا، برنامه‌ریزی و کنترل پروژه و استارتاپ می‌پردازند.
 
علیمردانی برگزاری سه پنل با عناوین "نقش بانوان در توسعه فناوری و خدمات فضایی" و "تجربیات تخصصی بانوان در توسعه فناوری و خدمات فضایی" و "چالش‌ها و فرصت‌های زنان در حوزه فضایی کشور را از برنامه‌های این رویداد دانست و اظهار کرد؛ در پنل اول نقش ۳ بانو که در پروژه ماهواره‌های "ناهید۱"، "پیام" دانشگاه امیر کبیر و "دوستی" دانشگاه شریف حضور داشتند، تبیین خواهد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: در پنل دوم ۱۰ بانوی فناور به بیان فعالیت‌ها و نقش مهم خود در توسعه فناوری فضایی خواهند پرداخت.
 
دبیر اولین رویداد تخصصی زنان در صنعت فضایی به بیان فعالیت بانوان در پژوهشگاه فضایی ایران اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۸ حدود ۳۹۳ عنوان مقاله از سوی بانوان این پژوهشگاه منتشر شده است که یک سوم کل مقالات پژوهشگاه را شامل می‌شوند.
 
وی انتشار ۳۸ مقاله ISI ، تعداد ۹ ثبت اختراع، ۲۳ مقاله ISC، تالیف ۸ کتاب و تدوین ۱۳ استاندارد ملی را از دیگر دستاوردهای بانوان این پژوهشگاه اعلام کرد.
 
به گزارش ایسنا، در این رویداد مهندس مریم موسوی نقش خود را در پروژه ماهواره "ناهید۱"، مهندس وفا صدقی نقش خود در پروژه ماهواره "پیام" و مهندس مینا بیات نقش خود در پروژه ماهواره "شریف ست" (دوستی) را تشریح خواهند کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.