اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

February 27, 2020
12:09 پنجشنبه، 8ام اسفندماه 1398
کد خبر: 109253

مروری بر بهترین مرورگرهای اینترنتی در سال ۲۰۲۰

 
این گزارش به مروری بر بهترین مرورگرهای اینترنتی برای استفاده کاربران در سال ۲۰۲۰ میلادی می پردازد.
 
همانطور که می دانیم کاربران رایانه به منظور بهره گیری از اطلاعات موجود در صفحات شبکه جهانی وب از مرورگرهای اینترنتی مختلفی استفاده می کنند که شاید معروف‌ترین آنها گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس باشد. 
 
شاید در فضای مجازی و اینترنت تعداد بی شماری از مرورگرهای اینترنتی وجود داشته باشند تا به کاربران امکان بهره مندی از شبکه جهانی وب را بدهند اما آنچه واضح و مسلم به نظر می رسد، آن است که همه آنها امکانات و قابلیت های موردنظر کاربران را ندارند و نمی توانند پاسخگوی نیازهای جامع آنها در اینترنت باشند. 
 
به همین دلیل بر اساس گزارشی که در وب سایت دیجی تایمز آمده است، به تازگی کارشناسان فعال در حوزه فناوری فهرستی از بهترین مرورگرهای اینترنتی را برای رایانه‌های شخصی که عموما مبتنی بر سیستم عامل ویندوز هستند را تهیه و منتشر کرده اند که در زیر به مروری بر آنها خواهیم پرداخت:
 
بهترین مرورگر اینترنت وب: گوگل کروم (GoogleChrome)
 
بهترین جایگزین گوگل کروم: موزیلا فایرفاکس (FireFox)
 
خلاقانه ترین مرورگر اینترنتی: اوپرا ( Opera)
 
مجهزترین مرورگر اینترنتی وب: مایکروسافت اج (Microsoft Edge)
 
مرورگر اختصاصی محصولات اپل: سافاری (Apple Safari )
 
مرورگر اینترنتی کم نظیر : ویوالدی (Vivaldi)
 
عجیب و غریب ترین مرورگر اینترنتی: بریو (Brave)
 
مرورگر اینترنتی بدون نیاز به فیلترشکن (Tor)
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.