تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

April 7, 2020
15:29 سه شنبه، 19ام فروردینماه 1399
کد خبر: 110521

زیرساخت لازم برای برگزاری جلسات علنی مجازی وجود ندارد/ رأی‌گیری در جلسات مجازی دچار شبهه است

مخالفان طرح سه فوریتی اصلاح ماده یک آیین‌نامه داخلی مجلس عدم وجود امکانات لازم برای برگزاری جلسات مجازی را از مهمترین اشکالات این طرح عنوان کردند.
 
 
 
 
 
محمدجواد کولیوند در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، 19 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به درخواست سه فوریت برای طرح اصلاح ماده یک آیین‌نامه داخلی مجلس جهت برگزاری جلسات علنی و کمیسیون‌ها به صورت مجازی – حضوری با تصویب هیأت رئیسه مجلس به مخالفت با این طرح پرداخت و گفت: اگر این موضوع به تصویب برسد باید تعداد زیادی از مواد آیین‌نامه شامل اخطارها، سوال‌ها، اخطارهای همزمان و … نیز تغییر کند.
 
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه تاکنون در 3 جلسه مجازی صحن علنی حضور داشته‌ام، عنوان کرد: اصل 85 قانون اساسی نماینده را قائل به شخص می‌داند لذا رأی‌گیری از سوی نمایندگان در صورت برگزاری جلسه علنی به صورت مجازی قابل تشخیص فرد نیست.
 
وی در ادامه با بیان اینکه تمام موضوعات را نمی‌توان به صورت مجازی بررسی کرد، اظهار داشت: همچنین به لحاظ فنی در مضیقه هستیم و نمی‌توان تمام جلسات مجازی را در صدا و سیما برگزار کرد ضمن اینکه تقریبا کل دنیا درگیر ویروس کرونا بوده اما هیچ کشوری این مسیر را طی نکرده است.
 
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در پایان خاطر نشان کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا برای برگزاری جلسات دکترا در دانشگاه‌ها موافقت کرده است چرا که امکان آن وجود دارد لذا نباید با عجله سه فوریت چنین طرحی را به تصویب رساند.
 
سیدناصر موسوی لارگانی  به عنوان دومین مخالف بررسی طرح مذکوربه صورت سه فوریت ضمن تشکر از کادر درمان و خدمات بیمارستان‌ها در توضیح مخالفت خود گفت: تاکنون 3 جلسه مجازی علنی برگزار شده که در جلسه اول 70 نفر، جلسات دوم تعدادی بیشتر و در جلسه بعد از تمام آموزش‌ها تنها 130 نفر از نمایندگان امکان اتصال به شبکه مجازی را پیدا کردند چرا که زیرساخت‌های لازم در کشور وجود ندارد و برخی نمایندگان به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند  و اگر ارتباط آنها قطع شود جلسه از رسمیت می‌افتد.
 
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اصل قائل به شخص بودن نمایندگان عنوان کرد: نمایندگان در حال حاضر تنها با کارت شناسایی و اثر انگشت وارد مجلس شده و در صحن رأی می‌دهند و حتی امکان کسب رأی توسط همکار آنها وجود ندارد اما در جلسات مجازی مشخص نیست چه افرادی اطراف نماینده بود و چه کسی در حال رأی داده است.
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به احتمال بروز مشکلات در جریان تشکیل جلسه مجازی مجلس خاطر نشان کرد: این طرح باید نهایتا به صورت دو فوریت یا یک فوریت به تصویب برسد تا در کمیسیون مربوطه به صورت تخصصی بررسی شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.