رسانه‌های اجتماعی

June 20, 2020
14:40 شنبه، 31ام خردادماه 1399
کد خبر: 113139

توییتر، پست ویدیویی ترامپ را مجددا برچسب زد

توییتر اخیرا ویدیوی منتشر شده توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را نشانه‌گذاری و از برچسب «فایل رسانه‌ای دستکاری شده» برای آن استفاده کرد.
 
این توییت ویدیویی که بدون هیچ کپشنی منتشر شد، در زمان نگارش این خبر بیش از 10 میلیون بار توسط کاربران مشاهده و حدود 300 هزار لایک نیز برای آن ثبت شده بود. این ویدیوی تقطیع شده، کودک سفیدپوستی را نشان می‌دهد که کودک سیاه پوست را دنبال می‌کند و عبارت «کودک وحشت‌زده از دست کودک نژادپرست فرار می‌کند» روی آن حک و لوگوی ساختگی شبکه CNN نیز در آن استفاده شده بود.
 
در ادامه ویدیو، صحنه‌ای از دویدن کودکان به سمت هم و در آغوش گرفتن این دو کودک را می‌بینیم که همان چیزی است که در واقعیت اتفاق افتاده است. و در انتهای پست نیز این پیام نقش می‌بندد: «مشکل آمریکا نیست، بلکه اخبار جعلی است. تنها شما هستید که می‌توانید مانع از گسترش اخبار جعلی شوید.»
 
ویدیوی منتشرشده توسط دونالد ترامپ، به بخشی از  ویدیویی مربوط می‌شود که در سال 2019 توسط CNN منتشر شده بود و در آن، دو کودک به سمت هم می‌دوند و یکدیگر را در آغوش می‌گیرند. اما در ویدیوی پست ترامپ، این ویدیو به صورت دستکاری شده منتشر شد.
 
سخنگوی توییتر در این رابطه گفت: توییت مذکور سیاست‌های پلتفرم ما را نقض کرده و از این رو، برچسب‌گذاری شده تا کاربران را نسبت به محتوای این ویدیو آگاه کند. با این حال، توییتر در این ماجرا اقدام به حذف ویدیو نکرده و مانع از ریتوییت آن توسط دیگر کاربران نشده است؛ بلکه صرفا به از برچسب برای آن استفاده کرده که نشان می‌دهد این محتوا، دستکاری شده است.
 
شبکه خبری CNN نیز در واکنش به توییت ترامپ عنوان کرد که ویدیوی مذکور مربوط به سال قبل است و دقیقا همانطور که ماجرا اتفاق افتاده، روایت شده است. «ما بیش از آنکه به انتشار توییت‌های ویدیویی جعلی که از کودکان بی‌گناه سوءاستفاده می‌کنند، بپردازیم، با حقایق سروکارداریم.»
 
شرکت فیسبوک نیز تدابیر سفت و سختی را در مقابل انتشار محتواهای تبلیغاتی نادرست اتخاذ کرده و اخیرا پست کمپین تبلیغاتی ترامپ را که حاوی نمادی مرتبط با نازی‌ها بود، حذف کرد. این غول دنیای فناوری گفت که این محتوای تبلیغاتی در تضاد با سیاست‌ها و قوانین پلتفرم فیسبوک بود.
 
ناگفته نماند که در اوایل ماه جاری میلادی نیز توییتر اقدام به حذف دو ویدیو منتشرشده از سوی اکانت‌های متعلق به هواداران ترامپ کرده است. این اکانت‌ها، Team Trump و Trump War Room نام داشتند. چند روز قبل از آن نیز این شبکه اجتماعی، دو توییت متعلق به اکانت‌های ترامپ و کاخ سفید را سانسور کرده بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.