تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

July 1, 2020
11:29 چهارشنبه، 11ام تیرماه 1399
کد خبر: 113605

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور: فناوری، مردم را در قرنطینه نگه داشت

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: ایران جزو معدود کشورهایی است که توانست با شیوع کرونا، بدون استفاده از قوه قهریه و به کمک زیرساخت‌های فناورانه، بستر در خانه ماندن مردم را مهیا کند.
 
«محمدباقر اثنی‌عشری» روز سه‌شنبه در دیدار با مدیرعامل ایرنا، افزود: نظام صنفی رایانه‌ای کشور (نصر) با ۱۸ هزار عضو در ۳۰ استان ایران فعالیت دارد. تمام زمینه‌های IT، تولید نرم افزار، سخت افزار، امنیت، بانکداری دیجیتال، شبکه و فین‌تک را پوشش می‌دهیم.
 
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در خصوص تاثیر حوزه ICT برای مقابله با کرونا گفت: ما توانستیم به واسطه بستری که توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات فراهم کرده بود، مردم را در خانه نگه داریم. دید و بازدید، مراسم عزاداری، آموزش مجازی، سلامت، خرید و فروش و مسائلی از این دست همگی بر بستر فناوری اطلاعات ممکن شد.
 
وی در خصوص تاثیر رسانه در حل مشکلات صنفی گفت: سال گذشته سالنی را برای نمایشگاه بین‌المللی در نظر داشتیم که به دلایل مختلف آن را به ما اختصاص ندادند. پیگیری‌های ما به نتیجه نمی‌رسید و ناچار یک توئیت اعتراضی در این خصوص در صفحه توئیتر خودم منتشر کردم. پس از پیگیری ایرنا و انتشار جزئیات این خبر، وزرا در تعامل با یکدیگر توانستند این مشکل را حل کنند و سالن دوباره به ما بازگشت. به همین دلیل است که تاکید دارم رسانه می‌تواند پیشرفت در حوزه IT را رقم بزند.
 
اثنی عشری خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم، اینترنت نسل سه و چهار موبایل برقرار شد و گوشی‌های تلفن همراه به اینترنت متصل شدند. به این واسطه برای مردم هزاران شغل ایجاد شد. آن‌ها توانستند دولت الکترونیک را تجربه کنند، پرونده سلامت برای‌شان تشکیل شد و کسب و کارهای بزرگی مانند دیجی کالا، اسنپ و آپارات به وجود آمدند.
 
«اثنی عشری» با تاکید بر این که ابزارهای حوزه فناوری توانست عدالت اجتماعی را رقم بزند، افزود: فناوری تا دورترین نقاط کشور هم نفوذ پیدا کرد و کار تا جایی پیش رفت که جوانان روستایی توانستند با تهیه یک گوشی همراه و وصل شدن به اینترنت برای خود کسب و کاری راه اندازی کنند.
 
او در پایان گفت: این جهش بسیار بزرگ بود، تا آنجا که همان‌هایی که به فضای مجازی و دستاوردهای دولت انتقادات تند دارند، آن را در همین فضای مجازی مطرح می‌کنند و برای بیان آن، فضای پر قدرت دیگری در دسترس‌شان نیست. فضای مجازی کنشگری را در جامعه رواج داد.  
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.