اینترنت و شبکه

تجارت الکترونیک

سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

July 20, 2020
14:38 دوشنبه، 30ام تیرماه 1399
کد خبر: 114270

حمایت معاونت علمی از استارتاپ‌های حوزه بلاکچین و اینترنت اشیا

 
 
دبیر ستاد توسعه فناوری های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه بازار اینترنت اشیا تا سال ۲۰۲۵  به ۵ تریلیون دلار می‌رسد، گفت:  تسهیلاتی از سوی معاونت علمی به این دسته از شرکت‌ها اعطا می شود که این تسهیلات شامل وام ۲۰۰ میلیون تومان کم بهره است که می تواند به وام بلاعوض تبدیل شود.
 
مهدی محمدی امروز در رویداد استارتاپی IOT که به صورت مجازی در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس برآوردهایی که شده، تعداد اشیای متصل به اینترنت در دنیا تا انتهای سال ۲۰۲۰ به بیش از ۵۰ میلیارد اشیا می‌رسد که این تعداد ۲.۵ برابر سال ۲۰۱۶ است و این عدد نشان می‌دهد که ترند عجیب و غریب در حوزه اینترنت اشیا ایجاد شده است.
 
وی  با بیان اینکه علاوه بر تحولات فناوری در این حوزه در زمینه سرمایه گذاری روی اینترنت اشیا تحولات شگرفی رخ داده است، افزود: اینها نشان می‌دهند که ترندهای قوی در زمینه اینترنت اشیا ببینیم.
 
محمدی، به وضعیت بازار اینترنت اشیا اشاره کرد و یادآور شد: پیش بینی می‌شود که تا انتهای سال جاری بازار اینترنت اشیا به ۱.۷ تریلیون دلار می‌رسد که این تقریبا برابر با تولید ناخالص داخلی کشوری مانند ترکیه و کره است .
 
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی با بیان اینکه بازار اینترنت اشیا تا سال ۲۰۲۵  به ۵ تریلیون دلار می‌رسد، اضافه کرد: در سال ۲۰۱۸ بیشترین حجم سرمایه گذاری در حوزه اینترنت اشیا در امریکا مربوط به حوزه شهر هوشمند بوده که ۲۵ درصد سرمایه گذاری‌ها در این بخش جذب شده است علاوه بر آن ۱۷ درصد در هوشمند سازی خطوط تولید، تعمیر نگهداری و زنجیره‌های تامین بوده است. اینها فرصت‌هایی را به ما نشان می دهد که ما در کشور کمتر به آن پرداخته‌ایم.
 
محمدی تاکید کرد: این آمارها تلنگری است که اگر به آن دقت نکنیم دچار  عقب ماندگی در اکوسیستم نوآوری در زمینه اینترنت اشیا می‌شویم به همین دلیل در صدد هستیم که از این استارتاپ‌ها حمایت های لازم را به عمل آوریم.
 
وی از اعلام آمادگی ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال برای حمایت از استارتاپ‌های حوزه های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، بلاک چین، فناوری های مرتبط با تولید هوشمند خبر داد و افزود: تسهیلاتی از سوی معاونت علمی به این دسته از شرکت‌ها اعطا می شود که این تسهیلات شامل وام ۲۰۰ میلیون تومان کم بهره است که می تواند به وام بلاعوض تبدیل شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.