August 22, 2020
16:39 شنبه، 1ام شهریورماه 1399
کد خبر: 115469

۳ محصول جدید کارخانه نوآوری به بهره برداری رسید

3 محصول حاصل فعالیت تیم های استارت آپی در کارخانه نوآوری آزادی به مرحله تولید و بهره برداری رسید.
 
مهدی عظیمیان مدیرکارخانه نواوری آزادی اظهار کرد: بنا داشتیم که تابستان امسال برخی محصولاتی که در کارخانه نوآوری به بهره برداری می رسند را رونمایی کنیم که به دلیل شیوع اپیدمی کرونا در کشور این موضوع اتفاق نیافتد.
 
وی ادامه داد: اما با توجه به اینکه برخی محصولات حاصل فعالیت تیم های استارت آپی به مرحله تولید و بهره برداری رسیدند نیاز بود که آنها را در چندین بخش معرفی کنیم.
 
مدیر کارخانه نوآوری آزادی با اشاره به بخش اول محصولات به بهره برداری رسیده توسط تیم های استارت آپی در کارخانه گفت: سامانه مدرسه آنلاین سلامت، سامانه مدیریت ساعت کاری و ارزیابی کیفی کارمندان، زخم‌پوش‌های ساخته شده از نانو الیاف از جمله این محصولات به شمار می روند.
 
جزئیات فعالیت تیم های استارت آپی و محصولات آنها که به تازگی در کارخانه نوآوری به بهره برداری رسیده به شرح زیر است:
 
مدرسه آنلاین سلامت
 
یکی از این محصولات که حاصل یک تیم استارت آپی است مربوط به طراحی «سامانه جامع آموزش سلامت» برای رفع نیازهای آموزشی دانشجویان، فارغ التحصیلان، اعضای هیات علمی حوزه علوم سلامت، مراکز آموزشی، انجمن‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی می شود. در این سامانه امکان تعریف و مدیریت دوره‌های آموزشی و پشتیبانی از سیستم آموزشی Scrum، وجود دارد.
 
همچنین در این سامانه امکاناتی مانند ثبت‌نام در دوره، پرداخت آنلاین و صدور فاکتور برای شرکت‌کنندگان، سیستم‌های مختلف ایجاد تخفیف، مشاهده فیلم‌های آموزشی، گفتگوی اساتید و دانشجویان، امتیازدهی به دوره‌ها، تعریف و برگزاری آزمون آنلاین و Real Time، صدور کارنامه آنلاین، طراحی گواهینامه اختصاصی برای هر دوره به صورت مجزا توسط نرم‌افزار متصل به پلتفرم، صدور گواهی الکترونیکی با قابلیت استعلام از طریقQR Code ، قابلیت پیاده‌سازی پلتفرم برای مراکز مشابه (هسته قابل حمل)، امکان ارسال و دریافت تیکت پشتیبانی، سیستم خودکار تسهیم واریزی با برگزارکننده دوره، اختصاص صفحه مجزا ویژه هر مرکز آموزشی، مهیاست.
 
کاربران این سامانه آموزش پزشکی، می‌توانند از امکاناتی مانند کلاس آنلاین با قابلیت‌های ارتباط دیداری و شنیداریِ اساتید و دانشجویان، نمایش اسلاید، اشتراک صفحه نمایش رایانه، وایت برد، پخش فایل‌های صوتی و تصویری، اشتراک فایل، برگزاری آزمون آنلاین و Real Time ، صدور گواهی الکترونیکی با قابلیت استعلام، امکان دسترسی به فیلم ضبط شده کلاس و فایل‌های برنامه پس از برگزاری کلاس آنلاین، بهره‌مند شوند.
 
این سامانه مرجع اطلاع رسانی دوره‌های بازآموزی پزشکان و متخصصین علوم پزشکی در جهت جلوگیری از سردرگمی و جستجوهای متعدد شاغلین حوزه پزشکی است. همچنین این سامانه امکان دسترسی آسان به دوره‌های آموزشی دارای امتیاز بازآموزی برای تمدید مجوز نظام پزشکی را فراهم می‌کند.
 
از دیگر امکانات سامانه، می‌توان به ارائه خدمات به سایر مراکز آموزشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی به شکل اختصاصی متناسب با هر مرکز به صورت وب سرویس، اشاره کرد. این استارت اپ خروجی موفق شتابدهنده سلامت الکترونیک کارا در کارخانه محسوب می‌شود.
 
مدیریت ساعت کاری و ارزیابی کیفی کارمندان
 
یک تیم استارت آپی، از شرکت‌های زیر مجموعه یکی از شتابدهنده های کارخانه نوآوری نیز سامانه‌ای برای مدیریت دورکاری طراحی و تولید کرده‌اند. این سامانه بسـتر ارزیابی عملکرد ساعتی را به صورت هوشمند برای تیم‌ها به ارمغان می‌آورد.
 
این سامانه با تشکیل دادن جدول زمانی افراد و فعالیت‌های صورت گرفته‌ توسط آنها، به صورت کاملاً خودکار، کمک می‌کند تا فرآیند گزارش‌دهی ساده‌تر و دقیق‌تر گردد و دیگر نیازی به گزارش‌دهی طاقت‌فرسا و زمان‌بر نباشد. همچنین این سامانه می‌تواند به واسطه استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، عملکرد افـراد تیم را برمبنای‌ حوزه‌ کاری محاسبه کند که این مسئله به بهبود تصمیم‌گیری و عملکرد تیمی کمک می‌کند.
 
زخم‌پوش‌های ساخته شده از نانو الیاف
 
یکی از شرکتهای کارخانه نوآوری، پانسمان زخم‌های مزمن (مانند سوختگی و دیابت) بر اساس نانو الیاف تولید می‌کند. این محصول طرح برگزیده چالش ملی زخم پوش زخم پای دیابتی برگزار شده توسط مرکز ichallenge ستاد نانو است و همچنین توسط ستاد توسعه فناوری نانو مورد تقدیر قرار گرفته است.
 
پانسمان‌های مذکور با استفاده از فناوری نانوالیاف، سلولز باکتریایی تولید می‌شود، که ساختار نانوالیاف آن خواص ویژه‌ای برای درمان بهتر زخم فراهم می‌کند. «شفاف بودن و مدیریت بهتر درمان»، «جلوگیری از ورود میکروارگانیسم‌ها و ورود اکسیژن مورد نیاز به سطح زخم»، «افزایش سرعت درمان زخم»، «کاهش هزینه‌های درمان و هزینه کمتر محصول»، «کاهش درد بیمار با استفاده از درمان مرطوب» و «جذب خون بالای پانسمان» از ویژگی‌های ممتاز این فناوری است. تست‌های کارایی و حیوانی این محصول انجام شده‌اند و مجوز نانومقیاس آن نیز کسب شده است.
 
پس از سپری کردن روال مجوز سازمان غذا و دارو، این محصول وارد بازار می‌شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.