اپلیکیشن

تلفن همراه

September 28, 2020
11:04 دوشنبه، 7ام مهرماه 1399
کد خبر: 116635

دادگاه آمریکا جلوی ممنوعیت تیک‌تاک را گرفت

 
یک قاضی در آمریکا حکم داده که به طور موقت جلوی ممنوعیت دریافت برنامه تیک‌تیک از فروشگاه‌های مجازی آمریکایی را می‌گیرد. قرار بود نصب و به‌روزرسانی این نرم‌افزار از نیمه‌شب به وقت واشنگتن، از فروشگاه‌های مجازی اپل و اندروید ممنوع شود.
 
قاضی کارل نیکولس در دادگاه فدرال منطقه پایتخت آمریکا روز یک‌شنبه این دستور موقت را به درخواست تیک‌تاک صادر کرد.
 
صاحبان تیک‌تاک در شکایت به دادگاه گفته بودند که منع حضور آنها در فروشگاه‌های مجازی شرکت‌های آمریکایی، نقض متمم اول و پنجم قانون اساسی ایالات متحده خواهد بود؛ این‌طور که حق آزادی بیان کاربران را می‌گیرد که نمی‌توانند این برنامه را نصب کنند، و همین‌طور حق خود این شرکت برای گذراندن رویه قضایی نقض می‌کند چون به آن فرصت مناسب برای دفاع از خود نداده‌اند.
 
یکی از وکلای این برنامه گفته است: "این چه منطقی است که این برنامه امشب ممنوع شود در حالی که هم‌چنان مذاکراتی در جریان است که شاید این ممنوعیت را بلاوجه کند؟"
 
وکلای دولت آمریکا در این دادگاه استدلال کرده بودند که این ممنوعیت باید اجرا شود چون شرکت مادر این برنامه "بلندگوی" حزب کمونیست چین است.
 
یک هفته پیش برنامه وی‌چت هم که با ممنوعیت مشابهی مواجه بود، توانسته بود در آخرین ساعات از دادگاه آمریکا حکم بگیرد که جلوی این ممنوعیت را بگیرد.
 
هفته پیش دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، به ادامه فعالیت تیک‌تاک در آمریکا چراغ سبز نشان داده بود و گفته بود که توافق بین این شبکه اجتماعی و دو شرکت آمریکایی، مورد حمایت اوست.
 
آقای ترامپ به خبرنگاران گفته او با همکاری تیک‌تاک و دو شرکت آمریکایی اوراکل-فعال در زمینه تولید کامپیوتر- و فروشگاه بزرگ زنجیره‌ای وا‌لمارت موافقت کرده است.
 
او پیش‌تر فعالیت این شرکت چینی را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" در آمریکا منع کرده بود. مقام‌های امنیتی آمریکا گفته‌اند نگران اند که داده‌‌های جمع‌آوری‌شده توسط این برنامه چینی به دست حزب حاکم در پکن برسد.
 
تیک‌تاک یک شبکه اجتماعی است که به کاربران امکان می‌دهد تصاویر ویدیویی منتشر کنند. مالکیت آن در اختیار شرکت چینی "بایت‌دنس" است که این اتهامات را رد می‌کند.
 
تیک‌تاک گفته است قرارداد جدید متضمن ملاحظات امنیتی آمریکاست. شرکت مالک این برنامه هم می‌گوید در حال کار روی توافقی است که در تطابق با قوانین چین و آمریکا باشد.
 
تنش‌ها میان چین و آمریکا در زمینه‌های مختلفی نظیر اختلافات تجاری، اعتراضات هنگ‌کنگ و مدیریت شیوع کووید-۱۹ در چین بالا گرفته است.
 
تیک‌تاک رشد سریعی در جذب کاربر داشته و هرچند آمار کاربرانش را آشکار نکرده اما به نظر می‌رسد که بیش از یک میلیارد بار در فروشگاه‌های اینترنتی اپلیکیشن‌ها دانلود شده باشد و برآورد می‌شد در آمریکا نزدیک به ۱۰۰ میلیون کاربر داشته باشد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.