اپلیکیشن

تلفن همراه

November 22, 2020
15:00 یکشنبه، 2ام آذرماه 1399
کد خبر: 118337

هشدار پلیس فتا سمنان: اپلیکیشن‌ بانکی را ازمراجع معتبر دانلود کنید

 
 
رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: کاربران اپلیکیشن‌های بانکی را باید از مراجع معتبر اینترنتی دانلود و نصب کنند تا حساب بانکی خود را از امکان سوءاستفاده از سوی مجرمان سایبری در امان نگه دارند.
 
سرهنگ حسین صادقی روز یکشنبه، درباره دسترسی مجرمان سایبری به اطلاعات بانکی افراد و برداشت غیرمجاز از حساب آنان از طریق اپلیکیشن‌های بانکی جعلی هشدار داد.
 
رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: طی سال‌های اخیر به دنبال گسترش استفاده مردم از تلفن‌های همراه هوشمند و اینترنت، کاربران بخش قابل توجهی از عملیات بانکی خود  را با استفاده از اپلیکیشن‌های بانکی انجام می‌دهند.
 
وی افزود: یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران و سرقت اطلاعات بانکی و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی شهروندان، تلاش برای ورود به اپلیکیشن‌های بانکی و مالی آنها است.
 
صادقی مهمترین بستر انتشار بدافزارهای تلفن همراه را شبکه‌های اجتماعی دانست و ادامه داد: مجرمان سایبری برای اینکه کاربران را مجاب کنند تا برنامه مخرب را بر روی تلفن همراه خود نصب کنند، ابتدا بدافزار خود را به اپلیکیشن‌های محبوب بانکی افزوده و آن را از طریق گروه‌ها و کانال‌های پرمخاطب شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند.
 
رئیس پلیس فتا استان سمنان توجه به دسترسی اپلیکیشن‌ها در هنگام نصب را یکی از نکات امنیتی شناسایی اپلیکشن‌های مخرب دانست و بیان کرد: در موقع نصب برنامه مورد نیاز ابتدا لیستی از مجوزهای مختلف به کاربر نمایش داده خواهد شد، در صورتی که کاربر از دسترسی‌ها اطمینان دارد برنامه را نصب کند، در غیر این صورت نباید آن برنامه نصب شود تا امنیت تلفن همراه به خطر نیفتد.
 
وی به کاربرانی که از طریق اینترنت بانک اقدام به انجام عملیات‌های بانکی می‌کنند توصیه کرد: آدرس اینترنت بانک خود را مستقیم در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و یا در صورتی که نام بانک و سامانه بانکداری خود را در گوگل جست‌وجو می‌کنید علاوه بر لیست نتایج به آدرس سایت نیز دقت داشته و از صحت آن اطمینان پیدا کنید.
 
وی تاکید کرد: شهروندان اپلیکیشن‌های مورد نیاز خود را از اَپ‌اِستورهای شناخته شده دریافت کنند و به هیچ عنوان به اپلیکیشن‌هایی که در گروه‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، اطمینان نکنند.
 
رییس پلیس فتا استان سمنان افزود: افراد برای بالا بردن امنیت تلفن همراه خود از یکی از برنامه‌های امنیتی و آنتی‌ویروس‌ بر روی تلفن همراه خود استفاده کنند.
 
شهروندان برای کسب اطلاعات و ارتقاء آگاهی‌های خود در این زمینه و یا در صورت برخورد با مواردی که درخصوص آن تخصص و دانش لازم را ندارند به پایگاه پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice .ir مراجعه کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.