اینترنت و شبکه

تلفن همراه

فناوری

فناوری اطلاعات

November 25, 2020
14:53 چهارشنبه، 5ام آذرماه 1399
کد خبر: 118452

مهمترین فناوری های سال آینده/ چالشهای فناوری در عصر کرونا

 
 
نظرسنجی مدیران فناوری و اطلاعات شرکت ها نشان می دهد هوش مصنوعی، ۵G و اینترنت اشیا از مهمترین فناوری های سال آینده میلادی هستند.
 
به نقل از انجمن مهندسان برق و الکترونیک جهان، نتایج تحقیق IEEE میان مدیران ارشد اطلاعات و مدیران ارشد فناوری شرکت هایی در آمریکا، انگلیس، چین، هند و برزیل منتشر شده است.
 
 این تحقیق درباره مهم ترین فناوری های ۲۰۲۱ میلادی، تاثیر کووید۱۹ بر سرعت همخوانی شرکت ها با فناوری ها انجام شده است. 
 
مهمترین فناوری ها و چالش ها در ۲۰۲۱ میلادی
 
حدود یک سوم شرکت کنندگان در این تحقیق (۳۲درصد) معتقدند هوش مصنوعی مهمترین فناوری سال آینده میلادی خواهد بود. در این میان ۲۰ درصد به فناوری ۵G و ۱۴ درصد به اینترنت اشیا در این زمینه اشاره کرده اند.
 
به اعتقاد مدیران ارشد اطلاعات و فناوری، بخش های تولید(۱۹ درصد پاسخگویان)، خدمات درمانی(۱۸ درصد) ، سرویس های مالی(۱۵ درصد) و آموزش(۱۳ درصد) صنایعی هستند که در ۲۰۲۱ میلادی تحت تاثیر فناوری های نوین قرار خواهند گرفت.
 
همزمان بیش از نصف این مدیران (۵۲ درصد) معتقدند مهمترین چالش در ۲۰۲۱ میلادی دست و پنجه نرم کردن با وجوه مختلف احیای کسب وکار پس از کووید۱۹ است.
 
در این میان ۲۲ درصد پاسخگویان معتقدند چالش اصلی ساختار دائم دورکاری و کار در دفاتر اداری است. از سوی دیگر ۱۷ درصد به بازگشایی واحدها و بازگشت به کسب و کار و ۱۳ درصد مدیریت دورکاری دائم به عنوان مهمترین چالش های پس از کووید۱۹ اشاره کرده اند.
 
با این وجود ۱۱ درصد دیگر از شرکت کنندگان، تهدیدهای امنیت آنلاین برای کارمندان دورکار را بزرگترین چالش سال آینده میلادی عنوان کرده اند.
 
سرعت گسترش فناوری ها در بحبوحه شیوع کووید۱۹
 
در این میان ۵۵ درصد مدیران شرکت کننده در تحقیق معتقدند شیوع کووید۱۹ همخوانی با ابر رایانشی را سرعت بخشیده است.
 
۵۲ درصد نیز به سرعت همخوانی ۵G اشاره کرده اند. اما ۵۱ درصد آنان سرعت همخوانی هوش مصنوعی و ماشین یادگیری را از پیامدهای شیوع کووید۱۹ می دانند.
 
در این تحقیق ۳۵۰ مدیر ارشد اطلاعات یا مدیر ارشد فناوری شرکت کرده اند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.