تلفن همراه

سیستم‌عامل

فناوری

گوشی

November 27, 2020
13:48 جمعه، 7ام آذرماه 1399
کد خبر: 118510

بنیان‌گذار هواوی: آنر رقیب ما خواهد بود و رابطه پشت پرده‌ با آنها نخواهیم داشت

 
 
رن ژنگفی با بیان اینکه هدف برخی سیاستمداران آمریکایی از تحریم نابودی هواوی است تاکید کرد که پس از جدایی آنر نه تنها ارتباطی پنهانی با این شرکت نخواهند داشت بلکه رقیب آنها خواهد بود.
 
اواخرماه گذشته هواوی تایید کرد که برای خارج کردن آنر از زیر بار تحریم‌های سنگین ایالات متحده، زیرمجموعه خود را کنسرسیوم تازه تاسیس به نام «Shenzen Zhixin» می‌فروشد که از کارگزاران و توزیع کنندگان آنر تشکیل شده است. «رن ژنگفی»، مدیرعامل هواوی در همین رابطه سخنانی را خطاب به کارکنان این شرکت ایراد کرده و در آن به دلایل جدایی و آینده برند آنر پرداخته است:
 
«تحریم‌های پیاپی آمریکا علیه هواوی ما را به این نتیجه رساند که هدف برخی سیاستمداران این کشور نه اصلاح شرکت ما بلکه نابودی آن است.»
 
به گفته ژنگفی هرچند هواوی می‌توانست بر مشکلات غلبه کند اما میلیون‌ها کارمند فعال در زنجیره تامین و فروش آنر به خاطر توقف کانال‌های فروش در سراسر دنیا در خطر از دست دادن کارشان بودند: «ما نباید افراد بی‌گناه را به خاطر مشکلاتی که داریم به سقوط بکشانیم.» هواوی قبلا در بیانیه خود به قطع ارتباط کامل با آن اشاره کرده بود و ژنگفی دوباره روی این مساله تاکید کرد:
 
«پس از جدایی هواوی هیچ ارتباط پشت پرده‌ای با آنر نخواهد داشت. ما در این روند خردمندانه رفتار کرده و شدیدا به قوانین و هنجارهای بین‌المللی پایبند خواهیم بود.»
 
 
مدیرعامل هواوی از مدیران آنر خواست پس از استقلال روی همکاری با شرکت‌های فناوری ایالات متحده تمرکز کنند:
 
«آنر تحت مدیریت جدید به سرعت تولید را از سر گرفته و مشکلاتی که با شرکای بالا و پایین دست دارد را مرتفع خواهد کرد. آمریکا از نظر فناوری یک ابر قدرت است و کمپانی‌های فوق ‌العاده‌ بسیاری در آن مشغول به فعالیت هستند. شما باید با آنها همکاری تنگاتنگ و گسترده‌ای داشته باشید.»
 
آنر تا پیش از تحریم هواوی رشد خیره‌کننده ای را تجربه کرد و در مدتی کوتاه به یکی از بازیگران اصلی دنیای موبایل تبدیل شد. این شرکت اما پس از تحریم‌ها به خاطر ناممکن بودن همکاری با برخی شرکت‌ها دچار مشکلاتی شد. ژنگفی بر این باور است که به دنبال خارج شدن از سایه تحریم خود آنر می‌تواند به بزرگترین رقیب هواوی تبدیل شود. وی از کارکنان این شرکت خواست پیشی گرفتن از هواوی را شعار خود کنند چرا که آنها در رقیب یکدیگر خواهند بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.