تجارت الکترونیک

تلفن همراه

فناوری اطلاعات

گوشی

December 1, 2020
11:40 سه شنبه، 11ام آذرماه 1399
کد خبر: 118631

توقیف محموله لنجِ تجاری این‌بار در نزدیک یک دفترخانه گمرکی/مقصد ۶ هزار گوشی تلفن و ماینر بدون اسناد کجا بود؟

 
 
شناور ۱۷۰ میلیاردی کالای دیجیتال قاچاق در بندر ریگ توقیف شده است.هرچند کالا قبل از ورود به گمرک توقیف شده اما سوال جدی این است که با توجه به الزام ریجستری تلفن همراه، محموله مذکور عازم کدام مقصد بوده است.
 
 فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی و توقیف یک فروند شناور تجاری با بیش از 170 میلیارد ریال کالای دیجیتال قاچاق در بندر ریگ خبر داد.
 
در بازرسی از شناور توقیفی حدود 6 هزار دستگاه گوشی موبایل و تبلت، دو هزار عدد لوازم جانبی موبایل و چندین دستگاه ماینر (استخراج ارز مجازی) فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف شد.
 
سوالی که وجود دارد این است که  محموله این لنج چگونه قرار بوده از مرزهای رسمی ترخیص و خارج شود. آیا قرار بوده محموله مذکور تحت عنوان کالای ته لنجی ترخیص شود؟ این ابهاماتی که نیروی انتظامی و سایر دستگاههای مرتبط و ارگانهای نظارتی با توجه حجم بالای محموله باید شفاف سازی کنند.
 
گفتنی است، کالای ملوانی یا ته لنجی یکی از رویه‌هایی است که در سنوات اخیر ابهامات جدی در خصوص جزئیات پیاده سازی آن در گمرکات مختلف استانهای جنوبی کشور مطرح شده است. تا کنون ضوابط مشخصی از نحوه و میزان ترخیص کالاهای گروه چهار از طریق رویه ته لنجی عنوان نشده است.
 
شهریور ماه امسال سرپرست گمرک نخل تقی (از زیر مجموعه‌های استان بوشهر) به تعاونی لنج داران اعلام کرده است، حداکثر کالای مجاز به گمرک نخل تقی به تعداد 30 وانت بار می‌باشد. بر این اساس هر لنج دار می‌تواند محموله‌ای معادل 30 وانت را به عنوان ته لنجی یا کالای ملوانی بدون اعمال تشریفات رایج ترخص کالاهای رسمی از گمرک خارج کند.
 
یکی از مقامات مسئول در این خصوص به خبرنگار تسنیم، با اشاره به اینکه در خصوص محموله مذکور احتمالا قصد تخلیه در خور غیر مجاز وجود داشته، گفت: باید قرائن برای اثبات جرم وجود داشته باشد اگر درست مستند سازی انجام نشود هیچ نتیجه ای در پی نخواهد داشت.
 
گفتنی است، دفتر خانه گمرکی ریگ به عنوان زیر مجموعه اداره کل گمرک گناوه فعالیت میکند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.