تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

December 27, 2020
16:40 یکشنبه، 7ام دیماه 1399
کد خبر: 119539

پلتفرم جلسات آنلاین «کارینوتیم» به زودی ارائه می‌شود


 
کارینوتک، پلتفرم آموزش آنلاین و برگزار کننده وبینار،به زودی  پلتفرم جلسات تصویری خود با نام «کارینوتیم» را عرضه می‌کند. به گفته مدیرعامل این استارت‌آپ، این پلتفرم شبیه نرم‌افزار زوم است و برای جلسات آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرد و امکانات زوم را هم در این پلتفرم در نظر گرفتند.
 
رضا بهمنی، مدیرعامل «کارینوتک» در مورد محصول جدید این استارت‌آپ گفت:‌ «کارینوتیم یک پلتفرم در حوزه جلسات آنلاین و شبیه اسکای‌روم و زوم است. شخصی‌سازی (CUSTOMIZE) شده است. به زودی به زوم ایرانی تبدیل می‌شود. امکانات زوم را در این پلتفرم در نظر گرفتیم. کاربران می‌توانند صفحه مانیتور خود، فایل PDF و پاورپوینت را به اشتراک بگذارند و هم‌زمان چت کنند.»
 
کارینوتک همچنین در کنار عرضه پلتفرم‌های آموزش آنلاین و وبینارها، نسخه تحت وب ادوبی کانکت را به فارسی تبدیل کردند. بهمنی در این مورد گفت: «یکی از دغدغه‌های دانش‌آموزان و دانشجویان و حتی معلمان این است که این پلتفرم انگلیسی است. به همین خاطر نسخه تحت وب ادوبی کانکت را فارسی کردیم. در این نسخه فارسی ادوبی کانکت مشکل چت فارسی هم حل شد. چون در ادوبی‌کانکت چت فارسی کلمات به صورت بریده بریده نشان داده می‌شود.»
 
 آموزش به روش کارینوتک
به گفته مدیرعامل کارینوتک، این پلتفرم ترکیبی از اسکای ‌روم، ایسمینار و ایوند است که در حوزه آموزش آنلاین و برگزاری رویداد و جلسات پکیج کاملی را در اختیار مشتریان خود می‌گذارد. بهمنی درمورد فعالیت استارت‌آپ کارینوتک توضیح بیشتری داد: «یک سال پیش با هدف آموزش آنلاین کار خود را آغاز کردیم. مجموعه کارینوتک در سه حوزه فروش پلتفرم، برگزاری وبینار و سمینار آنلاین و سوم برگزاری دوره‌های آنلاین و آفلاین فعالیت می‌کند.»
 
او در ادامه افزود: « در حال حاضر ۱۸ هزار کاربر داریم و به سازمان‌ها سرویس عرضه می‌کنیم. به عنوان مثال سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور از پلتفرم آموزش استفاده می‌کند یا تمام دوره‌های افتا ریاست جمهوری از طریق پلتفرم ما صورت می‌گیرد.»
 
مدیرعامل کارینوتک در ادامه درمورد مزیت‌های این استارت‌آپ نسبت به سایر پلتفرم‌ها بیان کرد: «اگر بخواهیم پلتفرم خود را با اسکای‌روم یا زوم مقایسه کنیم، باید بگویم که به عنوان مثال امکان ضبط فیلم در پلتفرم ما وجود دارد. این موضوع یکی از دغدغه‌های آموزش آنلاین بود. در آپلودکردن داده‌ها محدودیتی وجود ندارد. معمولا در اشتراک‌گذاری فایل PDF در اسکای‌روم محدودیت وجود دارد؛ اما در پلتفرم کارینوتک محدودیتی وجود ندارد.»
 
بهمنی در ادامه اضافه کرد: «در مدارس برای آموزش، دانش‌آموزان را گروه‌بندی می‌کنند حالا در پلتفرم ما هم چنین امکانی وجود دارد و می‌توان دانش‌آموزان را گروه‌بندی کرد.در مورد برگزاری وبینارها، تنوع پلتفرمی ما بالاست. برگزار کننده می‌تواند پنل مدیریتی را خودش راه‌اندازی کند. برگزارکننده و مدرس می‌تواند با چند کلیک اتاق‌ها را ایجاد کند، شرکت‌کنندگان خود در وبینار  را تعریف کند. نحوه دانلود فیلم آموزش را مدیریت کند. شرکت‌کنندگان پنل جداگانه دارند. یک ویژگی دیگر که ما نسبت به باقی رقبا داریم، این است که مدرس‌ها فیلم از قبل ضبط شده دارند و دغدغه داشتند که این فیلم‌ها پخش و دانلود نشود. این امکان را فراهم کردیم و شرکت‌کنندگان نمی‌توانند فیلم‌ها را دانلود کنند.»
 
براساس صحبت‌های بهمنی شرکت هاست‌ایران همکار و شریک تجاری کارینوتک است. او تاکید می‌کند که در روند آموزش آنلاین و وبینارها یکی از دغدغه‌هایی که دارند این است که حجم بالای فیلم‌ها و داده‌ها را نمی‌توانند ذخیره کنند و حالا به خاطر هاست‌ایران از لحاظ ذخیره اطلاعات و فیلم‌های ضبط شده مشکلی ندارند و برگزارکنندگان می‌توانند تا سال‌ها ویدیوهای خود را داشته باشند.
 
بهمنی در ادامه به بحث برگزاری دوره‌های آنلاین توسط کارینوتک اشاره کرد و گفت: «دوره‌های آنلاین به این صورت است که افرادی که در حوزه‌های مختلف تخصص دارند یا آموزشگاه‌ها می‌توانند دوره‌های آموزشی خود را با پلتفرم ما برگزار کنند. یعنی ما یک پکیج کامل از تبلیغات و جذب شاگرد و مراحل ثبت‌نام و مراحل دریافت شهریه و یک پلتفرم آموزشی در اختیار آنها قرار می‌دهیم. در وبینار هم تبلیغات و جذب شرکت‌کننده و مراحل ثبت‌نام و پرداخت شهریه را مدیریت می‌کنیم.»
 
کرونا و کارینوتک
مدیرعامل کارینو تک اعلام کرد که ویروس کرونا بر فعالیت آنها بسیار تاثیر داشته است و تعداد زیادی مدارس و موسسه‌های آموزشی از پلتفرم آنها استفاده کردند. به گفته بهمنی هم‌اکنون در روز ۱۸ تا ۲۰ هزار کاربر آنلاین دارند.
 
او با بیان اینکه این مجموعه تاکنون قطع و وصلی زیادی نداشته است و توانستند مشتریان خود را نگه دارند، بیان کرد: «ما در بحث برگزاری آموزش و وبینارها زیرساخت خوبی داریم. برای کمک و حمایت از کسب‌وکارها از ۱۰ روز پیش از عید به مدت سه ماه به تمام مشتریان هاست‌ایران سرویس رایگان عرضه کردیم. البته از تیرماه دیگر سرویس رایگان ارائه ندادیم. البته باید بگویم قیمت ما از سرویس‌های دیگر به لحاظ قیمتی پایین‌تر است.»
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.