تلفن همراه

گوشی

June 13, 2021
11:19 یکشنبه، 23ام خردادماه 1400
کد خبر: 125248

گوشی‌های سامسونگ در خطر حملات جاسوسی

 
 
سامسونگ در تلاش برای ترمیم چندین باگ در تلفنهای هوشمند خود است که می توانند به هکرها اجازه دهند از کاربران جاسوسی کرده و در برخی موارد کنترل سیستم آنها را به دست بگیرند.
 
 این حفره ها توسط سرگی توشین، موسس شرکت امنیت سایبری اُوِرسکیورد افشا شده اند که مدعی است بیش از دهها مورد آسیب پذیری از این دست وجود دارد که شدتهای متفاوتی دارند.
 
در حالی که بعضی از این آسیب پذیریها خطر کمتری داشته و به هکرها امکان می دهند پیامکهای دستگاه هدف گیری شده را به سرقت ببرند، بعضی دیگر خطرناکتر هستند و اغلب نیازی به اقدامی از سوی کاربر ندارند و می توانند به هکرها اجازه دهند فایلهای آربیتاری را دستکاری کنند.
 
به دلیل جدی بودن این آسیب پذیریها و این حقیقت که حداکثر دو ماه زمان می برد تا سامسونگ وصله ای برای حفره های امنیتی منتشر کند، هر دو طرف درباره جزییات بیشتر مربوط به این آسیب پذیریها سکوت اختیار کرده اند بنابراین معلوم نیست کدام دستگاهها یا نسخه های سیستم عامل اندروید تحت تاثیر این مشکلات قرار می گیرند.
 
توشین بیش از دهها آسیب پذیری در دستگاههای سامسونگ شناسایی کرده که چندین مورد آنها مربوط به اپلیکیشنهای از پیش نصب شده (Bloatware) بوده و در موارد دیگر اپلیکیشنهای شخص ثالثی را شناسایی کرد که می توانند اجازه های ادمین دستگاه را به دست آورده و اپلیکیشنهای دیگر را حذف کنند.
 
به کاربران توصیه می شود نرم افزار دستگاهشان را به طور مرتب به روزرسانی کنند. برای این منظور می توانند به قسمت تنظیمات و به روزرسانی نرم افزار مراجعه کرده و به روزرسانی های جدید را چک کنند. اگر به روزرسانی وجود داشته باشد، در صفحه دستگاه نمایش داده خواهد شد.
 
بر اساس گزارش تِک رادار، مشکل اندروید این است که برخلاف نرم افزار اپل، یک سیستم عامل کد باز است که تولیدکنندگان مختلف رویکردهای متفاوتی برای پروسه به روزرسانی آن دارند. سرعت ترمیم آسیب پذیریها به سازنده دستگاه و سیاست پشتیبانی وی بستگی دارد و از تولیدکننده ای به تولیدکننده دیگر متفاوت است.
 
تا سال ۲۰۱۹ همه مدلهای گلکسی سامسونگ با به روزرسانیهای امنیتی به مدت چهار سال پشتیبانی شده اند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.