رگولاتوری

June 15, 2021
17:10 سه شنبه، 25ام خردادماه 1400
کد خبر: 125364

دومین نتایج رتبه بندی دفاتر پیشخوان دولت اعلام شد

 
مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات پستی و دفاتر پیشخوان رگولاتوری از اعلام نتایج ارزیابی و رتبه‌بندی الکترونیکی این دفاتر در شش ماهه دوم سال ۹۹ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شهرام حی شاد با اشاره به مشارکت ۶۱ درصدی دفاتر پیشخوان گفت: از مجموع ۹ هزار و ۳۱۳ دفتر پیشخوان خدمات دولت، ۵ هزار و ۶۴۳ دفتر پیشخوان در این ارزیابی مشارکت فعال داشته و اطلاعات خود را در سامانه رتبه بندی ثبت کرده‌اند. براساس نتایج این سامانه ۴۷ درصد دفاتر شرکت کننده در این ارزیابی، رتبه یک، ۵۱ درصد رتبه دو و ۲ درصد رتبه سه و در مجموع ۴ هزار و ۳۳۶ دفتر رتبه یک، ۴ هزار و ۷۷۷ دفتر رتبه دو و ۲۰۰ دفتر رتبه سه را کسب کرده‌اند.
وی درباره ارزیابی دفاتری که اطلاعات خود را در سامانه ثبت نکرده‌اند، بیان کرد: به دلیل شرایط اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، تنها در این دوره از ارزیابی، این دفاتر براساس اطلاعات موجود در سامانه صدور پروانه رگولاتوری مانند مساحت دفاتر، تعداد پرسنل و… رتبه بندی شده اند.
مدیر کل دفتر نظارت بر خدمات پستی و دفاتر پیشخوان خدمات رگولاتوری درباره تفاوت میان دفاتری که خوداظهاری کرده اند و دفاتری که به سامانه ارزیابی و رتبه بندی دفاتر پیشخوان مراجعه نکرده اند، بیان کرد: دلیل تاکید رگولاتوری بر مشارکت دفاتر پیشخوان برای خوداظهاری این است که اگر شاخص های موثر در ارزیابی و رتبه بندی دفاتر مانند، مساحت دفتر، تعداد پرسنل و… تغییر کرده باشد، ارزیابی آنها براساس اطلاعات جدید انجام شده و حقی از آنها ضایع نشود. بر همین اساس، دفاتری که در ارزیابی شش ماهه دوم سال ۹۹ شرکت نکرده‌اند با مراجعه به این سامانه و بارگذاری مدارک خود می‌توانند در ارزیابی و رتبه‌بندی شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ شرکت کنند.
حی شاد درباره عوامل تاثیرگذار در ارزیابی دفاتر پیشخوان دولت عنوان کرد: خوداظهاری دفاتر براساس مستندات ارایه شده، دریافت امتیاز انجمن استانی، درج امتیاز رضایتمندی متقاضیان خدمت و عدم دریافت امتیاز منفی در کمیته های رسیدگی به تخلفات از جمله عوامل تاثیرگذار در فرآیند رتبه بندی دفاتر پیشخوان است که بررسی مستندات و تایید امتیازها در کارگروهی متشکل از نمایندگان مناطق و ستاد رگولاتوری بررسی می‌شود و تایید امتیازها و مستندات توسط مناطق نه‌گانه سازمان انجام می‌شود.
مدیر کل دفتر نظارت بر خدمات پستی و دفاتر پیشخوان خدمات رگولاتوری در مورد اهداف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی و رتبه بندی دفاتر پیشخوان گفت: توزیع عادلانه و هدفمند خدمات و ارتقای کیفیت ارایه خدمات در دفاتر پیشخوان، تشویق دفاتر پیشخوان به ارتقای جایگاه خود، دسته بندی و ارایه خدمات دستگاه ها بر اساس رتبه بندی انجام شده از جمله مهمترین اهداف رگولاتوری برای ارزیابی این دفاتر است.
در اینجا می‌توانید لیست نتایج رتبه بندی دفاتر را به تفکیک رتبه مشاهده کنید.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.