تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

June 19, 2021
15:38 شنبه، 29ام خردادماه 1400
کد خبر: 125486

همکاری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با نظام پزشکی برای ساماندهی استارت‌آپ‌های سلامت

 
سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با همکاری سازمان نظام پزشکی تصمیم گرفته تا ساماندهی استارت‌آپ‌های حوزه سلامت را از طریق راه‌اندازی کارگروهی بین این دو سازمان از سر بگیرد.
 
سال‌هاست که استارت‌آپ‌های حوزه سلامت از نبود قوانین و رگولیشن ضعیف در حوزه سلامت دیجیتال ناراضی هستند چرا که نبود همین قوانین باعث شده تا فعالیت آنها از سمت وزارت بهداشت با محدودیت‌های بسیاری همراه شود. به دنبال این اتفاق نیز سال اسفند سال ۹۸ کارگروه «استارت‌آپ‌های سلامت» سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با همکاری وزارت بهداشت‌ در تلاش برای ساماندهی و شناسایی کسب‌وکارهای حوزه سلامت آنلاین و معرفی آنها به وزارت بهداشت برای دریافت مجوز برآمدند؛ اما حالا  مهدی خدادادی، مسئول کارگروه استارت‌آپ‌های سلامت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و مدیرعامل استارت‌آپ دکتر ساینا می‌گوید این کارگروه با تغییرات مدیریتی در مرکز آمار و فناوری وزارت بهداشت منحل شده است. خدادادی اعلام می‌کند که به جای آن کارگروه تفاهم‌نامه‌ای بین آنها با سازمان نظام پزشکی برای تشکیل کارگروهی مشترک به امضاء رسیده است.
 
او در توضیح این کارگروه به پیوست گفت:‌ «در این کارگروه تلاش خواهیم کرد تا چارچوب‌های کلی فعالیت حوزه کاری استارت‌آپ‌های حوزه سلامت در بیاید ولی اینکار منتج به مجوز نخواهد شد و صرفا یک آیین‌نامه خواهد بود که شرایط فعالیت کاری این استارت‌آپ‌ها را مشخص کنیم.» او در پاسخ به اینکه در صورت نهایی شدن این چارچوب قرار است چگونه وزارت بهداشت را راضی به قبول این چارچوب کنند اعلام کرد که نظام پزشکی این وظیفه را برعهده دارد که وزارت بهداشت را مجاب به قبول بنده‌های این آیین‌نامه کند که مبانی کاری استارت‌آپ‌های سلامت‌ در بازار را مشخص می‌کند. براساس توضیحات خدادادی این کارگروه متشکل از ۶ عضو  است که ۳ عضو آن را سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و ۳ عضو را سازمان نظام پزشکی کشور تشکیل می‌دهند
 
در حالی قرار است در این کارگروه چارچوب فعالیت استارت‌آپ‌های حوزه سلامت مشخص شود که چندی پیش، سرپرست مرکز فناوری و آمار وزارت بهداشت در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد که پیش‌نویس سند بالادستی نحوه فعالیت استارت‌آپ‌ها در حوزه سلامت دیجیتال تدوین و برای اظهار نظر نهایی برای استارت‌اپ‌های این حوزه ارسال شده است. حال مدیرعامل دکتر ساینا اعلام می‌کند:« سالهاست وزارت بهداشت سند بالادستی برای فعالیت استارت‌آپ‌های حوزه سلامت را می‌خواهد تدوین کند اما این اتفاق رخ نمی‌دهد، هر بار با یک تغییر مدیریتی و یک چالش همه چیز تغییر می‌کند حالا هم با تغییر دولت مطمئن باشید این سند بالا دستی دچار تغییر می‌شود.»
 
او در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد که این کارگروه جدید مانند کارگروه قبلی منحل نشود هم اعلام کرد که این کارگروه با سازمان نظام پزشکی تشکیل شده که مانند سازمان نظام صنفی رایانه‌ ثبات بیشتری دارد و با تغییر مدیریتی رویکردها تغییر نمی‌کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.