امنیت

فناوری اطلاعات

June 24, 2021
14:10 پنجشنبه، 3ام تیرماه 1400
کد خبر: 125699

مکافی خودکشی کرد

 
جسد جان مکافی از پیشتازان صنعت نرم افزارهای ضدویروسی ساعاتی بعد از آنکه دادگاهی در اسپانیا با استرداد او به آمریکا برای روبرو شدن با اتهامات فرار مالیاتی موافقت کرد، در زندان پیدا شده است.
 
وزارت دادگستری کاتالان گفت که پرسنل پزشکی برای به هوش آوردن او تلاش کردند که موفق نبود.
 
Antivirus Tycoon John McAfee Has Been Arrested In Spain For Tax Evasion -  Sick Chirpse
 
در بیانیه این سازمان آمده است که "همه شواهد حاکیست" که جان مکافی به زندگی خود پایان داده است.
 
شرکت آقای مکافی، که یک چهره جنجالی بود، برای اولین با یک نرم افزار ضدویروسی را روانه بازار کرد.
 
آن تحول نقطه شروع یک صنعت چند میلیارد دلاری در جهان شد. این شرکت در نهایت به بهای ۷.۶ میلیارد دلار به شرکت عظیم اینتل فروخته شد.
 
جان مکافی در اکتبر ۲۰۲۰ در اسپانیا بازداشت شد. او علیرغم میلیون ها دلار درآمد به خاطر کار مشاوره، سخنرانی، فعالیت در بخش رمزارز و فروش حقوق زندگی نامه اش، به عدم تحویل اظهارنامه های مالیاتی برای چهار سال متهم شد.
 
جان مکافی، خالق اولین نرم‌افزار آنتی‌ویروس، به کلاهبرداری در رمزارز و پولشویی متهم شد
وزارت دادگستری آمریکا ادعا می کرد که آقای مکافی برای پرهیز ار پرداخت مالیات درآمد خود را به حساب هایی بانکی و حساب های مبادله رمزارز به نام های صوری می ریخت.
 
او همچنین به پنهان کردن دارایی ها، از جمله یک قایق مجلل و املاک، که به نام دیگران ثبت شده بود متهم بود.
 
دادگاه ملی اسپانیا صبح روز چهارشنبه به استرداد او به آمریکا رای داده بود.
 
آقای مکافی در سال های اخیر بارها مدعی شده بود که توطئه ای برای تعقیب او در جریان است، با این حال به گزارش روزنامه ال پائیس دادگاه گفت که "هیچ شواهد روشنگری" دایر بر اینکه او به دلایل سیاسی یا عقیدتی تحت پیگرد است وجود ندارد.
 
او که در گلاسترشر انگلستان به دنیا آمده بود ابتدا در دهه ۱۹۸۰ با تاسیس یک شرکت فناوری و عرضه "ویروس اسکن مکافی" معروف شد.
 
هرچند او از پیشتازان امنیت کامپیوتر بود، یک بار در مصاحبه‌ای با بی بی سی اذعان کرد که عملا هرگز از این نرم افزار یا هیچ نرم افزار ضدویروسی دیگری در کامپیوترهای خود استفاده نکرده است.
 
او در سال ۲۰۱۳ به لئو کلیون خبرنگار فناوری بی بی سی گفت: "من با تغییر دایمی آدرس آی پی (پروتکل اینترنتی) از خودم محافظت می کنم، در واقع نام خودم را به به هیچ دستگاهی که از آن استفاده می کنم وصل نمی کنم، و به سایت هایی که ممکن است ویروس داشته باشند نمی روم." "برای مثال سایت های پورن جایی است که هرگز نمی روم."
 
او همچنین در انتخابات ریاست جمهوری سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ دست به تلاشی ناموفق برای کسب نامزدی حزب لیبرتارین زد.
 
مکافی در سال ۲۰۱۹ انزجار خود از مالیات را بیان کرد و در توییتی نوشت که برای هشت سال برگه مالیاتی پر نکرده چون "گرفتن مالیات غیرقانونی است."
 
او در همان سال موقتا در جمهوری دومینیکن بازداشت شد که ادعا می شد به دلیل آوردن سلاح به این کشور است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.