اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

July 5, 2021
11:12 دوشنبه، 14ام تیرماه 1400
کد خبر: 126035

علیزاده: وزارت ارتباطات دلیل قطعی اینترنت همزمان با قطعی برق را توضیح دهد

 
یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس ضمن ابراز نگرانی از خشکسالی، تغییر اقلیم و کم آبی در ایران از دولت و دانشمندان خواست که تا ضمن فهم شرایط، راهکارهای خود را برای حل مشکلات ارئه دهند.
 
علی اکبر علیزاده برمی در مورد کم آبی در نقاط مختلف ایران اظهار کرد: چند واقعیت را باید کنار یکدیگر بگذاریم. میزان بارندگی ایران در یک سال گذشته در مقایسه با پنجاه سال قبل، کمتر شده است. در بعضی مناطق شاهد کاهش ۸۰ درصدی بارندگی هستیم. به طور میانگین کشور ما در یک سال گذشته ۵۴ درصد کاهش بارندگی را تجربه کرده است.
 
نماینده مردم دامغان در مجلس یازدهم ادامه داد: دومین مسئله گرم شدن هواست. دانشمندان جهان گرم شدن کره زمین را بحرانی جهانی می‌دانند اما در ایران به طور میانگین نسبت به سال‌های گذشته، ۱.۸ تا ۴ درجه هوا بالا رفته است. بنابراین ما به دو بحران بی سابقه یعنی کم آبی و گرما مواجه هستیم. این دو بحران دست به دست هم دادند و قطعی آب در بسیاری از شهرهای ایران را ممکن کردند. البته این موضوع بر مسئله قطعی برق هم تأثیر می‌گذارد.
 
وی در خصوص علت قطعی مکرر برق گفت: دولت ما به برنامه ششم توسعه مخصوصا در موضوع نیروگاه‌ها عمل نکرده است. دولت دوازدهم بدون اجازه مجلس، توافق پاریس که ذیل پیمان نامه سازمان ملل در تغییر اقلیم است، را پذیرفته است. بر اساس این توافق، موظف هستیم که از سوخت فسیلی کمتری استفاده کنیم و این موضوع برای کشور ما کمبود و قطعی برق را به همراه آورده است. 
 
این عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: دولت باید از مردم بخواهد که صرف جویی کنند. از طرف دیگر باید دانشمندان را جمع کنند و از آنها راهکار بخواهند. دانشمندان می‌گویند که اقلیم زمین در حال تغییر است و نتیجه این تغییر اقلیم ناهماهنگی‌های متعدد است. به عنوان مثال در ایران اواسط تابستان یک جا خشکسالی داریم و جای دیگر سیل. دانشمندان باید هر چه سریع‌تر ضمن فهم و توصیف وضعیت به راهکارهای کوتاه مدت‌ میان مدت و بلند مدت بپردزند.
 
نماینده مردم دامغان در مجلس ضعیف شدن آنتن‌های مرکزی و اینترنت را به قطعی برق بی ارتباط دانست و گفت: آنچه در آنتن‌ها تأثیر می‌گذارد، ربطی به قطعی برق ندارد چرا که دکل‌های آنتن باتری‌های شارژی دارد و در صورت قطعی مکرر و طولانی مدت برق باعث اختلال در برقراری می‌شود. قطعی برق ما مکرر است اما طولانی نیست. وزارت ارتباطات و اطلاعات باید پاسخ دهد که دقیقا به چه علتی اینترنت را قطع می‌کند؟ قطعی برق و اختلال در آنتن‌ها ارتباطی به قطعی برق ندارد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.