اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

October 16, 2021
14:20 شنبه، 24ام مهرماه 1400
کد خبر: 129464

ما هنوز درگیر قطع و وصل شدن اینترنتیم!

 
نایب رئیس کمیسیون فناوری‌اطلاعات و ارتباطات اتاق‌بازرگانی‌ایران: دغدغه‌های ما در بهره‌گیری از فضای مجازی ابتدایی است.
نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با ایلنا گفت: دغدغه‌های ما در بهره‌گیری از فضای مجازی ابتدایی است؛ ما هنوز درگیر قطع و وصل شدن اینترنتیم و نمی‌توانیم در زمان مشخص یک فایل را دانلود کنیم. اما در آن سوی مرزها رقیب اقتصادی ما فایل را دانلود و سفارش خود را ثبت می‌کند.
 
بابک عابدین نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: برکسی پوشیده نیست که اینترنت به نیروی محرکه اقتصاد دنیا تبدیل شده است و کشورها بدون بستر ICT قوی نمی‌توانند به توسعه اقتصادی برسند.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: تغییرات تکنولوژی در آمریکا رشد قابل توجهی کرده است و متعاقب آن شاهد رشد اقتصادی در این کشور هستیم. این روزها سخن گفتن از توسعه اقتصادی بدون رشد صنعت تکنولوژی بی‌معناست.
 
این فعال اقتصادی بابیان اینکه رقابت اقتصادی تاثیرپذیر از دانش اطلاعات است، تصریح کرد: همانگونه که اشاره کردم این روزها رشد صنعت وابستگی تنگاتنگی با توسعه دانش ICT دارد چرا که این بخش تعیین کننده قدرت رقابتی است.
 
به گفته عابدین، اگر نتوانیم سرعت در انتقال داده‌ها و دانش اطلاعات و ارتباطات را توسعه بدهیم بدون تردید نخواهیم توانست به یک قدرت و قطب اقتصادی در خاورمیانه تبدیل شویم. ایران نقطه اتصال غرب آسیا به شرق آسیا است حال که از نظر جغرافیایی فرصت توسعه اقتصادی را داریم چرا با ایجاد مانع در بهره‌گیری از دنیای الکترونیک برای خود محدودیت ایجاد می‌کنیم.
 
وی ادامه داد: در دولت گذشته محدودیت‌های برای استفاده از اینترنت وضع شد. این قوانین در حالی وضع و اجرا شد که دنیا به سمت سرعت انتقال داده 5G رفته بود. متاسفانه مسئولان در ایران هر روز در پی وضع قوانینی برای منع و محدودیت بهره‌گیری از اینترنت هستند.
 
این فعال اقتصادی با بیان اینکه در ایران دغدغه‌های ما در بهره‌گیری از فضای مجازی ابتدایی است، خاطر نشان کرد: ما هنوز درگیر قطع و وصل شدن اینترنتیم و نمی‌توانیم در زمان مشخص یک فایل را دانلود کنیم اما در آن سوی مرزها رقیب اقتصادی ما فایل را دانلود و سفارش خود را ثبت می‌کند.
 
وی با بیان اینکه محدود در دانش الکترونیک مساوی با کاهش رقابت‌پذیری اقتصادی، افزود: تجارت الکترونیک از پرداخت‌ها و فرآیندهای بانکی گرفته تا ثبت سفارش در دنیای مجازی امکان‌پذیر است.
 
عابدین در پایان تصریح کرد: اگرخواهان توسعه صادرات غیرنفتی هستیم نباید در این بخش محدودی ایجاد کنیم. تجربه کشورهای دنیا ثابت کرده است که توسعه اینترنت بیشترین رشد را در بهره‌وری آنها داشته است و ایجاد مانع مساوی عقب انداختن اقتصاد کشور.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.