تلفن همراه

سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

گوشی

October 20, 2021
12:06 چهارشنبه، 28ام مهرماه 1400
کد خبر: 129620

اوپو احتمالا در حال توسعه تراشه‌ی اختصاصی است

 
ظاهراً اوپو در حال ساخت تراشه‌ی سفارشی برای گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار خود است. بدین ترتیب این شرکت چینی نیز به جمع شرکت‌هایی که از پردازنده‌ی اختصاصی در گوشی‌های هوشمندشان بهره گرفته‌اند، اضافه خواهد شد.
 
بر اساس گزارش Nikkei، اوپو در حال توسعه‌ی تراشه‌ی اختصاصی و پیشرفته‌ برای گوشی‌های هوشمند خود است. برنامه‌ی اوپو این است که سیستم-روی-چیپ (SoC) اختصاصی این شرکت در سال ۲۰۲۳ یا ۲۰۲۴ به بازار عرضه شود. گفته شده است این شرکت چینی از فناوری سه نانومتری TSMC برای تولید پردازنده‌ی سفارشی خود بهره خواهد گرفت.
 
به گزارش ورج، در صورت عملی شدن برنامه‌های اوپو، این شرکت جدیدترین عضو تولیدکنندگان بزرگ گوشی‌ هوشمند خواهد بود که از تراشه‌ی اختصاصی در محصولاتشان بهره می‌برند.
 
گوگل در رویداد شب گذشته‌ی خود، دو پرچم‌دار جدیدش یعنی پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو را معرفی کرد. این دو محصول اولین دستگاه‌های گوگل محسوب می‌شود که از تراشه‌ی اختصاصی موسوم به تنسور این شرکت بهره می‌برند. پیش از این، اپل و سامسونگ نیز از تراشه‌های اختصاصی خود در تولید گوشی‌های هوشمندشان استفاده کرده‌اند. هواوی نیز که مدت‌ها قبل از اعمال تحریم‌های آمریکا، از تراشه‌ی اختصاصی در گوشی‌های هوشمند خود بهره می‌گیرد.
 
اوپو در حال حاضر از تراشه‌های ساخت کوالکام و مدیاتک در محصولات خود استفاده می‌کند. پس از اینکه ایالات متحده هواوی را تحریم کرد، برخی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده‌ی گوشی‌ هوشمند در چین، به‌ تولید تراشه‌ی اختصاصی روی آوردند. به‌عنوان مثال، شیائومی در سال ۲۰۱۷ یک گوشی هوشمند ارزان‌قیمت به‌ نام Mi 5C را با تراشه‌ی سفارشی Surge S1 روانه‌ی بازار کرد؛ اما از آن زمان تاکنون، فقط در زمینه‌ی طراحی تراشه‌های مخصوص پردازش تصویر فعالیت دارد.
 
کوالکام هفته‌ی گذشته در توییتر به گوگل طعنه زد؛ چراکه گوگل امسال به‌ جای استفاده از پردازنده‌های اسنپدراگون، از تراشه‌ی اختصاصی تنسور در پرچم‌داران جدید خود استفاده کرده است. به عقیده‌ی کوالکام، شرکت‌هایی مثل اوپو در زمینه‌ی تولید تراشه‌ی سفارشی با شکست مواجه خواهند شد. بر اساس گزارش IDC، اوپو در حال حاضر چهارمین تولیدکننده‌ی بزرگ گوشی‌ هوشمند در جهان است. این برند و شرکت‌های دیگری مثل ریل‌می، ویوو و وان‌پلاس تحت مالکیت یک شرکت مشترک هستند و از زنجیره‌ی تأمین یکسانی بهره می‌برند؛ بنابراین می‌توان انتظار داشت تراشه‌ی اختصاصی اوپو در محصولات شرکت‌های دیگری مثل وان‌پلاس و ویوو نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.