تلفن همراه

فناوری‌های پوشیدنی

October 21, 2021
12:28 پنجشنبه، 29ام مهرماه 1400
کد خبر: 129650

درمان تنبلی چشم کودکان با هدست واقعیت مجازی تاییدیه FDA را دریافت کرد

 
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای اولین بار نوعی روش درمانی با کمک هدست واقعیت مجازی را برای کودکان مبتلا به اختلال بینایی آمبلیوپی یا تنبلی چشم تایید کرد. در این روش، بیماران برای بهبود بینایی خود از طریق یک هدست واقعیت مجازی، ویدیوهایی را مشاهده می‌کنند.
 
«اسکات شیائو» مدیر اجرایی «Luminopia»، شرکتی که این روش درمانی را توسعه داده است، در بیانیه مطوبعاتی اعلام کرد:
 
ما افتخار می‌کنیم که امروز بخشی از تصمیم نوآورانه FDA برای تصویب اولین درمان دیجیتالی در نوع خود هستیم که به بیماران اجازه می‌دهد برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های مورد علاقه خود را برای بهبود بینایی مشاهده کنند.
 
 
تنبلی چشم زمانی به وجود می‌آید که ارتباط صحیح مغز و چشم متوقف شود و حدود ۳ درصد از کودکان مبتلا به این عارضه هستند. در این شرایط مغز از یک چشم پشتیبانی می‌کند که این امر منجر به مشکلات بینایی برای چشم دیگر می‌شود. در این شرایط معمولا با مسدود کردن چشم قوی‌تر، مغز را مجبور می‌کنند تا به چشم ضعیف توجه کند اما اکنون شیوه درمان جدیدی تایید شده است.
 
در رویکرد شرکت Luminopia برای بهبود چشم ضعیف‌تر از فیلم و سریال استفاده می‌شود و چشم‌ها را برای همکاری با یکدیگر آموزش می‌دهد. بیماران این برنامه‌ها را از طریق هدست تماشا می‌کنند که تصاویر را به صورت جداگانه به هر چشم نشان می‌دهد. تصاویری که برای چشم قوی‌تر نشان داده می‌شود کنتراست کمتری دارند و آن‌ها همچنین با لایه‌هایی ارائه می‌شوند که مغز را مجبور به استفاده از هر دو چشم برای دیدن آن‌ها می‌کند.
 
طبق تحقیقات این شرکت بینایی کودکانی که از این شیوه درمان و عینک استفاده می‌کنند نسبت به کودکان دیگری که فقط از عینک استفاده می‌کنند بیشتر بهبود پیدا کرده است. در واقع پس از ۱۲ هفته تماشای این برنامه‌ها به صورت یک ساعت در روز و شش روز در هفته، بینایی ۶۲ درصد از کودکان تقویت پیدا کرد، در حالی که فقط حدود یک سوم کودکان گروه دیگر در طول ۱۲ هفته پیشرفت‌های مشابهی را تجربه کردند.
 
Luminopia در روش خود بیش از ۷۰۰ ساعت محتوای ویدیویی را قرار داده است و برای توسعه این ابزار با توزیع کنندگان محتوای کودکان مانند Nelvana و Seasam Workshop همکاری کرده. Luminopia در بیانیه خود اعلام کرد که قصد دارد درمان با این روش را از سال ۲۰۲۲ آغاز کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.