تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

March 16, 2022
11:19 چهارشنبه، 25ام اسفندماه 1400
کد خبر: 134326

«استخراج» یکی از زودبازده‌ترین صنعت‌های کشور است

 
عضو کمیسیون رمزارز و بلاک‌چین سازمان نصر با بیان اینکه به‌کارگیری رمزارزها استفاده از ابزارهای جدید بین‌المللی در عرصه تجارت است، گفت: صنعت استخراج یکی از زودبازده‌ترین صنعت‌های در دسترس کشور است که می‌تواند نیروهای متخصص بسیاری را مشغول به کار کند.
 
علی پاک‌باخته‌گان زنجانی  با تاکید بر ضرورت تدوین دستورالعمل‌های لازم در زمینه رمزارزها گفت: هنوز دستورالعمل مشخصی تدوین نشده و در عین حال مشخص نیست که اگر فعالان اقتصادی، بخشی از تجارت بین‌الملل خود را با ابزار رمزارز انجام دهند، سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی و سایر سازمان‌ها و نهادهای مشابه، چه برخوردی با این تراکنش‌ها خواهند داشت. متاسفانه این  مساله در کشور مغفول مانده و معمولا با استناد به مطالب و تحقیقات تاریخ گذشته، اقدام به تصمیم‌گیری در حوزه‌ای می‌شود که اطلاعات و مولفه‌های آن روزانه در حال تغییر است. 
 
عضو کمیسیون رمزارز و بلاک‌چین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور ادامه داد: اینکه آیا حسابرسان، بخشنامه یا استانداردی در اختیار دارند که در زمان رسیدگی به حساب‌ها به آن استناد کرده و استفاده از رمزارزها را مورد تایید قرار دهند؟ مشخص نیست. این در حالی است که این موضوع و تدوین قوانین در این حوزه از ضروریاتی است که می‌تواند انقلابی را در عرصه تجارت داخلی و خارجی ایجاد کند.
 
پاک‌باخته گان زنجانی بیان کرد: نخستین مشکل در این حوزه عدم آگاهی و اشراف بدنه حاکمیت نسبت به فناوری‌های نوین و پدیده‌های نوظهور است. در حال حاضر می‌توان ادعا کرد بخش خصوصی به موجب ماهیت خود و تلاش برای ثروت‌آفرینی، جلوتر از نهادهای رسمی در حال حرکت است و این امر تا حدود زیادی جهان شمول محسوب می‌شود. شاید یکی از مهم‌ترین نکاتی که در این حوزه باید به آن‌ توجه شود، بهره‌گیری مدون از مشاوره بخش خصوصی است که عموما بازیگر اصلی این حوزه‌ها محسوب می‌شود.
 
مدیر آموزش رمزارز دانشگاه پیام نور با بیان اینکه به‌کارگیری رمزارزها در واقع استفاده از ابزارهای جدید بین‌المللی در عرصه تجارت است که بسیاری از مشکلات تجار را در عرصه تجارت خارجی حل می‌کند، گفت: صنعت استخراج یکی از زودبازده‌ترین صنعت‌های در دسترس کشور به حساب می‌آید که تنها به تجهیزات مخصوص و انرژی نیاز دارد و البته می‌تواند موجب رونق صنایع بسیاری در حین پروسه راه‌اندازی، تجهیز و نگهداری شود، همچنین می‌تواند نیروهای متخصص بسیاری را مشغول به کار کند.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.