اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

April 6, 2022
14:30 چهارشنبه، 17ام فروردینماه 1401
کد خبر: 134812

سرریز دانش فضایی به سایر صنایع؛ مأموریت کلیدی پژوهشگاه فضایی در سال ۱۴۰۱

 
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران بابیان اینکه پژوهشگاه تاکنون نمونه‌های بسیار موفقی از سرریز دانش فضایی به سایر صنایع را به نمایش گذاشته است تأکید کرد در سال جدید نیز این موضوع به‌عنوان یک مأموریت کلیدی پیگیری خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی، حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران از همکاران مجموعه پژوهشگاه فضایی، خواست تا در سال ۱۴۰۱ با عزمی راسخ و همتی مضاعف در عرصه کاری ظاهر شوند و با به ثمر رساندن پروژه‌های جاری، قدم‌های مؤثری در پیشبرد اهداف بخش فضایی بردارند.
صمیمی با اشاره به اینکه بسیاری از پروژه‌های جاری پژوهشگاه مراحل انتهایی خود را طی می‌کنند گفت: انتظار می‌رود با تکیه‌بر تلاش متخصصان جوان پژوهشگاه، این پروژه‌های ملی در سال جاری طبق زمان‌بندی‌های مقرر به پایان رسیده و خروجی‌های حاصل، تحویل بخش فضایی کشور شوند.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با تأکید بر اهمیت زیرساخت‌های آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف بخش فضایی، ارتقای زیرساخت‌های موجود را از دیگر مأموریت‌های مهم پژوهشگاه در سال جاری دانست و تصریح کرد: نگاه پژوهشگاه به زیرساخت‌های آزمایشگاهی موجود، یک نگاه ملی است و در این مسیر سعی شده تا خدمات آزمایشگاهی باکیفیتی به بازیگران بخش فضایی ارائه شود. تکمیل تجهیزات و بسترهای تست به‌خصوص در حوزه پیشرانش فضایی، یکی از مأموریت‌های اصلی پژوهشگاه در سال ۱۴۰۱ خواهد بود.
صمیمی همچنین به اهمیت استفاده از توان علمی دانشگاه در پیشبرد اهداف فضایی اشاره کرد و گفت: دانش فضایی در کشور ریشه‌های عمیقی در دانشگاه‌ها دارد و آنچه باعث شده صنعت فضایی باوجود همه تحریم‌ها و مشکلات، به‌عنوان یک صنعت پیشرو ظاهر شود، تعاملات بسیار خوب این صنعت با دانشگاه است. به‌منظور بهره‌گیری بیشتر از پتانسیل موجود در دانشگاه برای رفع نیازهای دانش بخش فضایی در آینده، حدود ۳۰ مسئله و چالش آینده بخش فضایی احصاء شده و به‌زودی به‌منظور انتخاب مجریان مناسب، در سایت پژوهشگاه فراخوان خواهد شد.
وی در خاتمه با اشاره به اهمیت توجه به سرریز دانش فضایی به سایر صنایع گفت: رئیس‌جمهور محترم نیز در بازدیدی که از نمایشگاه صنعت فضایی داشتند بر این موضوع تأکید داشتند. پژوهشگاه فضایی ایران تاکنون نمونه‌های بسیار موفقی از سرریز دانش فضایی به سایر صنایع را به نمایش گذاشته است و در سال جدید نیز این موضوع را به‌عنوان یک مأموریت کلیدی پیگیری خواهد کرد.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.