اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

June 15, 2022
14:24 چهارشنبه، 25ام خردادماه 1401
کد خبر: 136762

ساخت بزرگ‌ترین زیرساخت شبکه جهان با فناوری‌های پیشرفته توسط چین

معاون وزیر صنعت و فناوری اطلاعات گفت: چین در دهه گذشته بزرگ‌ترین زیرساخت شبکه جهان را با فناوری‌های پیشرفته ساخته است.
"شین گوبین" معاون وزیر صنعت و فناوری اطلاعات روز سه‌شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: چین در دهه گذشته بزرگ‌ترین زیرساخت شبکه جهان را با فناوری پیشرفته ساخته است.
 
شین گفت: طی 10 سال گذشته، پهنای باند دسترسی به شبکه فیبر نوری از 10 مگابیت بر ثانیه به 1000 مگابیت در ثانیه افزایش یافته است، شبکه‌های تلفن همراه در 3G، 4G و 5G پیشرفت‌هایی داشته‌اند و دسترسی پهن باند به تمام روستاها در سراسر کشور گسترش یافته است.
 
معاون وزیر گفت: چین همچنین شاهد ادغام 5G، اینترنت صنعتی، کلان داده، محاسبات ابری و هوش مصنوعی در بخش تولید بوده است که دیجیتالی شدن صنایع را تسریع کرده است.
 
پیشرفت در ارتباطات اطلاعاتی
از سیم مسی گرفته تا فیبر نوری و از رواج 3G تا استفاده تجاری از 5G، چین در دهه گذشته شاهد پیشرفت‌های بزرگی از نظر ارتباطات اطلاعاتی بوده است.
 
"هان شیا" مهندس ارشد وزارت صنعت و فناوری اطلاعات، در کنفرانس مطبوعاتی گفت که ایستگاه‌های پایه 4G در چین بیش از نیمی از کل جهان را تشکیل می‌دهند. تعداد ایستگاه‌های پایه 5G در کشور به یک میلیون و 615 هزار و تعداد کاربران تلفن همراه 5G از مرز 400 میلیون نفر گذشته است.
 
وی گفت که حجم تراکنش سالانه پرداخت‌های موبایلی به 527 تریلیون یوان (حدود 78.2 تریلیون دلار) رسیده است، اقتصاد جدید بیش از 20 میلیون شغل ایجاد کرده است و تعداد کل پرونده‌های کاربردی در صنعت 5G از 20000 فراتر رفته است.
 
در 10 سال گذشته، دسترسی پهنای باند به تمام روستاهای چین گسترش یافته است و خدمات اطلاعاتی در سراسر کشور ارزان‌تر شده است. میانگین نرخ دانلود شبکه‌های پهن باند نزدیک به 40 برابر افزایش یافته است و میانگین هزینه داده‌های واحد در شبکه‌های تلفن همراه بیش از 95 درصد کاهش یافته است.
 
چین به تقویت توسعه زیرساخت‌های اطلاعاتی جدید، ترویج پوشش گسترده شبکه های 5G، سرعت بخشیدن به کاربرد گسترده 5G و سایر فناوری‌های نوظهور و گسترش همکاری‌های صنعتی ادامه خواهد داد.
 
به گفته شین، تولید صنعتی چین در دوره 2012-2021 به طور متوسط ​​سالانه 6.3 درصد رشد داشته است چراکه بخش تولید این کشور تقویت شده است. تولید ارزش افزوده صنعتی از 20.9 تریلیون یوان در سال 2012 به 37.3 تریلیون یوان در سال 2021 افزایش یافته بود و این رشد بسیار بالاتر از میانگین جهانی حدود 2 درصد برای این دوره بود.
 
برندهای چینی در سال 2021، 6 مورد از 10 مدل برتر جهانی NEV را به خود اختصاص دادند. در بین 10 شرکت برتر از نظر حمل و نقل باتری‌های برق، شش شرکت چینی هستند. سهم تولیدات پیشرفته و ساخت تجهیزات از کل تولیدات صنعتی کشور به ترتیب به 15.1 درصد و 32.4 درصد در سال 2021 افزایش یافته است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.