رسانه‌های اجتماعی

August 13, 2022
11:38 شنبه، 22ام مردادماه 1401
کد خبر: 138245

اختلاف نظر گوگل با فیس‌بوک و توئیتر در زمینه تبعیت از قوانین هند

گوگل با ایجاد یک نهاد رگولاتوری داخلی در هند برای رسیدگی به شکایات کاربران شبکه‌های اجتماعی مخالفت کرد. در مقابل فیسبوک و توئیتر از این پیشنهاد حمایت کردند.
به گزارش رویترز، هند در ماه ژوئن پیشنهاد تعیین یک هیئت دولتی برای رسیدگی به شکایات کاربران در مورد حذف و تعدیل محتوای نامناسب را مطرح کرد. هند از ایجاد یک نهاد رگولاتوری داخلی نیز استقبال کرد.
 
با این حال، فقدان اجماع در میان غول‌های فناوری، احتمال تشکیل یک هیأت دولتی را افزایش می‌دهد، چیزی که فیس‌بوک و توئیتر به شدت با آن مخالف هستند.
 
گوگل پس از برگزاری جلسه‌ای با شرکت نماینده دولت و شرکت‌های فناوری، نسبت به تأسیس این نهاد رگولاتوری داخلی ابراز بی‌علاقگی کرد، زیرا این امر به دولت هند امکان می‌دهد نتیجه بررسی‌های گوگل در مورد محتوای مختلف را رد کند و نظر خود را به عنوان نظر نهایی تحمیل کند. اسنپ و شیرچت نیز در این زمینه با گوگل هم نظر هستند.
 
در مقابل توئیتر با مسدود کردن حساب‌های چند سیاستمدار هندی با نفوذ مخالف دولت، به بهانه نقض سیاست‌های خود و با پیروی کامل از دستورات مربوط به عدم انتشار اطلاعات نادرست از دولت هند پیروی کرد. در عین حال غول‌های فناوری غربی سال‌ها با دولت هند در تضاد بوده‌اند و استدلال می‌کنند که قوانین سختگیرانه مذکور به برنامه‌های تجاری و سرمایه‌گذاری آنها لطمه می‌زند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.