فناوری اطلاعات

September 3, 2022
18:51 شنبه، 12ام شهریورماه 1401
کد خبر: 138749

ژاپن برای انقراض فلاپی‌دیسک دست به کار شد

وزیر دیجیتال ژاپن علیه فناوری قدیمی اعلان جنگ کرد که بسیاری از افراد چند دهه است که آن را ندیده‌اند.
وزیر دیجیتال ژاپن که وعده داده است از بوروکراسی همه ابزارهای قدیمی از تمبر هانکو گرفته تا دستگاه فکس خلاص شود، اکنون علیه فلاپی دیسک اعلان جنگ کرد.
 
تارو کونو، وزیر دیجیتال ژاپن در توییتی نوشت: فلاپی دیسک به همراه وسایل مشابهی شامل سی دی یا مینی دیسک، همچنان برای حدود ۱۹۰۰ سلسله مراتب دولتی الزامی هستند و باید حذف شوند.
 
وی روز سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفته بود: ما این شیوه‌ها را به سرعت بازبینی می‌کنیم. فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن، حمایت کامل خود را از این اقدام اعلام کرده است. اصلا این روزها کجا کسی فلاپی دیسک می‌خرد؟
 
ژاپن تنها کشوری نیست که تلاش می‌کند از شر این فناوری قدیمی خلاص شود. وزارت دفاع آمریکا در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد به استفاده از فلاپی دیسک‌هایی که برای نخستین بار در دهه ۱۹۶۰ ساخته شده‌اند، در سیستم کنترل زرادخانه هسته‌ای خود پایان می‌دهد. گروه سونی ساخت فلاپی دیسک را در سال ۲۰۱۱ متوقف کرد و بسیاری از افراد جوان قادر به توضیح نحوه استفاده از فلاپی دیسک نیستند.
 
بر اساس گزارش بلومبرگ، طبق مطلب ارائه شده از سوی کارگروه دیجیتالی دولت، موانع حقوقی، استفاده از فناوری مدرن مانند ذخیره سازی ابری، برای استفاده گسترده در سیستم اداری را دشوار کرده است. این گروه به مرور تمهیدات و طرح‌ها خواهد پرداخت و تا پایان سال، راه‌هایی را برای بهبود آنها اعلام می‌کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.