سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

November 5, 2022
18:25 شنبه، 14ام آبانماه 1401
کد خبر: 140085

مدیرعامل کوالکام از افزایش محبوبیت کامپیوترهای مبتنی‌بر آرم در سال ۲۰۲۴ می‌گوید

مدیرعامل کوالکام می‌گوید پردازنده‌های مشترک این شرکت و استارتاپ نوویا سال ۲۰۲۴ از راه می‌رسند و چند شرکت فعال در صنعت کامپیوتر به استفاده از این پردازنده‌ها متعهد شده‌اند.
کوالکام سال‌ها است که دیدگاهی خوش‌بینانه به استفاده از سیستم-روی-چیپ (SoC) در کامپیوترهای ویندوزی دارد و به‌لطف تصاحب استارتاپ نوویا (Nuvia) برنامه‌هایش را جدی‌تر از همیشه دنبال می‌کند.
 
درحالی‌که حدودا دو سال تا ساخت اولین پردازنده‌ی مشترک کوالکام و نوویا فاصله داریم، مدیرعامل کوالکام می‌گوید شماری از شرکت‌های فعال در صنعت کامپیوتر موافقت کرده‌اند که از تراشه‌های جدید در محصولات خود استفاده کنند. کریستاینو آمون می‌گوید که انتظار دارد ۲۰۲۴ سال درخشانی برای کامپیوترهای مجهز به پردازنده‌ی اسنپدراگون باشد.
 
به نوشته‌ی تامز هاردور، کوالکام برای ساخت پردازنده‌های مبتنی‌بر فناوری‌های نوویا با یک‌سری مشکلات مواجه شده است. این شرکت در ابتدا قصد داشت اولین نمونه‌های پردازنده‌های جدید را در آگوست ۲۰۲۲ (مرداد و شهریور ۱۴۰۱) تولید و یک سال بعد عرضه‌ی آن‌ها را شروع کند. کوالکام مدتی پیش در اطلاعیه‌ای گفت تولید اولین نمونه‌ها تا سال ۲۰۲۳ به تعویق افتاده است و کامپیوترهای مجهز به پردازنده‌های جدید سری اسنپدراگون در سال ۲۰۲۳ از راه می‌رسند.
 
مدیرعامل کوالکام هنوز نگفته که چه تعداد از شرکت‌های فعال در صنعت کامپیوتر بر سر استفاده از پردازنده‌های جدید به توافق رسیده‌اند. همچنین تاریخ دقیق عرضه‌ی این کامپیوترها در سال ۲۰۲۴ مشخص نیست. با همه‌ی این‌ها افزایش تعداد شرکای تجاری نشان می‌دهد صنعت کامپیوتر به استفاده از پردازنده‌های کوالکام متعهد شده است.
 
وقتی بحث‌به پردازنده‌های مشترک کوالکام و نوویا می‌رسد، یک‌سری نگرانی‌ها مطرح می‌شود. آرم و کوالکام مشغول دعوای حقوقی‌اند و اگر آرم برنده‌ی پرونده شود هرگز شاهد تولید پردازنده‌های جدید کوالکام و نوویا نخواهیم بود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.