تلفن همراه

فناوری

November 8, 2022
18:56 سه شنبه، 17ام آبانماه 1401
کد خبر: 140195

سامسونگ همچنان روی ساخت اگزینوس ۲۳۰۰ کار می‌کند

اینطور که به نظر می‌رسد سامسونگ همچنان فرایند ساخت اگزینوس ۲۳۰۰ را متوقف نکرده تا بدین ترتیب این پرسش به وجود بیاید که آیا شانسی برای تجهیز سری گلکسی S23 به این تراشه وجود دارد؟
 
در حال حاضر بسیاری از کاربران و طرفداران گوشی‌های سامسونگ می‌خواهند بدانند آیا گوشی‌های سری گلکسی S23 بالاخره قرار است فقط با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ راهی بازار شوند یا سامسونگ مثل همیشه در یک سری از بازارها نسخه‌ی مجهز به اگزینوس ۲۳۰۰ آن‌ها را در دسترس قرار خواهد داد.
 
فعلا بسیاری از خبرگزاری‌ها بر این باور هستند که سری گلکسی S23 را فقط با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ شاهد خواهیم بود چرا که خود کوالکام هم اعلام کرده که در سه ماه نخست سال ۲۰۲۳ در بازارهای جهانی هم تأمین‌کننده‌ی تراشه برای شرکت سامسونگ خواهد بود. همچنین برخی از این وب‌سایت‌های خبری هم معتقدند سامسونگ فرایند ساخت اگزینوس ۲۳۰۰ را به همین خاطر متوقف کرده اما اینطور که به نظر می‌رسد، این شرکت کره‌ای همچنان روی ساخت این تراشه اصرار دارد.
 
اینکه سامسونگ همچنان روی ساخت تراشه‌ی یادشده کار می‌کند را از پایگاه داده بلوتوث متوجه شده‌ایم؛ جایی که تراشه‌ای با شماره مدل S5E9935 که در واقع همان اگزینوس ۲۳۰۰ است اخیرا تأییده‌ی دریافت کرده. البته هنگام دریافت تأییده‌ی بلوتوث هیچ اطلاعات خاص دیگری از یک محصول افشا نمی‌شود، در نتیجه اصلا از این بابت که اگزینوس ۲۳۰۰ چه تعداد هسته و چه قابلیت‌هایی خواهد داشت بی‌خبریم. تنها چیزی که می‌دانیم این است که این تراشه از بلوتوث ۵.۳ پشتیبانی می‌کند.
 
علاوه بر این‌ها، به نظر می‌رسد تراشه‌ی یادشده قرار است واقعا راهی بازار شود. حال این پرسش به وجود می‌آید که آیا سری گلکسی S23 میزبان آن خواهد بود یا خیر؟ اوضاع وقتی به این پرسش می‌رسیم کمی پیچیده می‌شود. اگرچه می‌دانیم سامسونگ فرایند ساخت اگزینوس ۲۳۰۰ را متوقف نکرده اما این موضوع نمی‌تواند دال بر این باشد که سری گلکسی S23 حتما باید با تراشه‌ی یادشده در یک سری از بازارها در دسترس قرار بگیرد.
 
از طرفی دیگر، بر کسی پوشیده نیست بسیاری از کاربران گوشی‌های سامسونگ که معمولا هم از سری گلکسی S استفاده می‌کنند می‌خواهند پرچم‌داران این شرکت کره‌ای را فقط با پردازنده‌های کوالکام ببینند چرا که طی چند سال اخیر این کوالکام بوده که تراشه‌ی قدرتمندتر، سریع‌تر و بهینه‌تر را تولید می‌کرده و اگزینوس‌ها همیشه یک سر و گردن ضعیف‌تر ظاهر می‌شدند.
 
همانطور که اشاره شده، مدیرعامل کوالکام تقریبا تأیید کرده که در بازار جهانی هم این شرکت تأمین‌کننده‌ی پردازنده‌ی گوشی‌های پریمیوم سامسونگ خواهد بود. از طرفی تاکنون هیچ بنچمارکی از گوشی‌های سری گلکسی S23 با تراشه‌ی اگزینوس منتشر نشده که این به خودی خود می‌تواند به شایعه‌ی عدم تجهیز این گوشی‌ها به تراشه‌ی اگزینوس دامن بزند.
 
با این حال تا رونمایی از سری گلکسی S23 که گفته می‌شود در نخستین هفته‌ی ماه فوریه‌ی ۲۰۲۳ رخ خواهد داد تقریبا سه ماه زمان باقی مانده است؛ در نتیجه انتظار می‌رود طی هفته‌های آتی خبرهای بیشتری راجع به اگزینوس ۲۳۰۰ منتشر شود. فعلا منطقی‌ترین نتیجه‌گیری این است که حتی اگر این پردازنده ساخته شود، سامسونگ به احتمال زیاد از آن در سری گلکسی S23 استفاده نخواهد کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.