فناوری اطلاعات

November 22, 2022
14:36 سه شنبه، 1ام آذرماه 1401
کد خبر: 140676

استفاده از فناوری آبیاری چینی‌ در جام‌جهانی قطر

قطری‌ها در جام جهانی ۲۰۲۲ فناوری‌های بسیاری را در جای جای کشور خود به کار بردند که برخی از این فناوری‌ها توسط چینی‌ها توسعه یافته است.
 
به گزارش چاینادیلی، کشور عربی قطر، امسال میزبان بازی‌های جام‌های جام جهانی است و مراسم افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۲ نیز روز یکشنبه در این کشور انجام شد. پس از آغاز جام جهانی افراد شاهد به کار گیری فناوری‌های بسیاری در این کشور  بودند که برخی از این فناوری‌ها را چینی‌ها توسعه داده‌اند. فناوری آبیاری و نگهداری چمن از دانشگاه نینگ‌شیا چین از جمله این فناوری‌ها است.
 
برخلاف روش‌های آبیاری(اسپری و قطره‌ای) فناوری آبیاری به کار رفته در زمین فوتبال جام جهانی امسال از نیروی باد و خورشید برای بالا بردن و انتقال آب به زیر زمین استفاده می‌کند و از اینترنت اشیا برای تحقق کنترل هوشمند آبیاری استفاده می‌کند.
 
فناوری دقیق‌تر که در دهه گذشته توسط دانشگاه نینگ‌شیا در منطقه خودمختار نینگ‌شیا هویی توسعه یافته است، ضایعات آبی را که همراه با آبیاری سنتی است، کاهش می‌دهد.
 
در اوت ۲۰۲۰، این دانشگاه با دولت قطر در مورد این فناوری صحبت کرد و پس از آن توافق نامه‌ای را به جهت همکاری امضا کردند.
 
بر اساس این توافق، محققان این دانشگاه در پروژه‌های مربوط به مواد غذایی، حفاظت از محیط زیست و جنگل‌کاری و کشاورزی کم مصرف با قطر همکاری کردند.
 
در سال‌های اخیر، دانشگاه نینگ‌شیا همکاری خود را با کشورهای عربی در زمینه فناوری صرفه جویی در مصرف آب گسترش داده است. به عنوان مثال، این دانشگاه دو آزمایشگاه تحقیقاتی اختصاصی را برای توسعه فناوری‌های آبیاری و صرفه جویی در آب در عمان و مصر ایجاد کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.